Čeda: „Boško se predstalja kao nova generacija, a krcka petu banku“

0

Sukob Boška Obradovića, lidera Dveri, i Čedomira Jovanovića, šefa LDP-a, ne jenjava! Tako je Jovanović na konferenciji za novinare okarakterisao Obradovića kao „praznoglavog momka koji je u zakasnelom pubertetu“, dok mu je lider Dveri u izjavi za naš list poručio da je „važno to što je Jovanović priznao da je kriminalac“.

Lideru LDP-a Čedomir Jovanoviću nije prijalo izlaganje Boška Obradovića u Skupštini, pa je i na konferenciji za novinare opleo po svom kolegi iz skupštinskih klupa.

– Boško Obradović je praznoglavi momak u zakasnelom pubertetu, koji često sebe predstavlja kao novu generaciju, a krcka petu banku – kazao je on, dodajući da reaguje zbog nepristojnosti.

– Ne dopada mi se da me bilo ko naziva kriminalcem, a pogotovo da me nazivaju oni koji rade za kopejku. I ta njegova opsednutost LDP-om ili onim što ja u Skupštini radim govori o nekoj čudnoj frustraciji, koja me opet navodi na zaključak da nije Velja Ilić najgore što možemo da očekujemo u političkom životu Srbije, a da dolazi iz Čačka – naveo je Jovanović, a zatim nastavio u istom tonu.

– Očigledno je moguće da se posle Velje Ilića pojavi neko ko će nas dovesti u poziciju da maltene molimo Ilića da se vrati u Skupštinu; makar je bilo jasno da kad on govori, govori iz svoje glave, nikada ovde nije bio megafon onih koji ne žele ništa dobro ovoj zemlji – rekao je on.

S druge strane i lider Dveri nema lepu reč za svog kolegu iz parlamenta. On za „Alo!“ tvrdi da je Čedomir Jovanović deo Vučićeve vlasti.
– Važno je što je Čedomir Jovanović priznao da je kriminalac, iako ga ja nisam nazvao kriminalcem, već je sam to nekako zaključio iz mog obraćanja Vučiću – kazao je Obradović, zapitavši se „da li je to Čedomir Jovanović od juče zvanično postao Vučićev portparol?“.

– Jovanovića boli što sam ga raskrinkao kao lažnu opoziciju. On je deo Vučićeve vlasti i to vide svi građani Srbije. Oni su isti, oni su jedno, njihova politika je ista, SNS je preuzeo politiku LDP-a. A to što i on vređa Čačak i Čačane kao njegov šef Vučić – to samo govori da su slabi i da je njihovo vreme prošlo – kazao je Obradović.

– Međutim, to što mu smeta Rusija i što ratuje protiv Rusije – to je najbolji dokaz kome Srbija treba da se okrene – reako je on.

Boško na pasulju!

Lider Dveri Boško Obradović posti. On se pre nekoliko dana pohvalio da liniju održava hrišćanskim postom, a mi smo ga zatekli kako u skupštinskom restoranu jede pasulj i tako se sprema za žestoke debate sa političkim protivnicima.

 

 

 

Alo

POSTAVI ODGOVOR

*