Човек из Владе ваља крадене „аудије” са албанском мафијом!

0

Док Влада Србије бије велику и тешку битку да сачува оно што је остало од српске имовине на Kосову и Метохији, неки њени функционери до грла су упетљани у мутне радње са мафијом са Kосова и Албаније!

Kако ексклузивно сазнаје „Ало!“, наши безбедносни органи баве се случајем високог Владиног службеника, који је и први човек једне државне агенције, а за кога се сумња да је у блиским контактима са Е.Б., једним од шефова криминалног клана који се у Албанији бави продајом и растурањем дроге.

Извор нашег листа из врха безбедносних структура наводи да се већина припадника овог клана тренутно се крије на Kосову и Метохији пошто их гоне све полиције у региону.

Поред наркотика, како тврди извор „Ало!“, један од најуноснијих бизниса ове криминалне групе је и трговина краденим аутомобилима из Србије и аутомобилима скинутим са осигурања и њихово пребацивање на Kосово које је и даље рај за све врсте шверцера и кријумчара.

Према његовим речима веома је чудно зашто се један од високих функционера министарства, које се, између осталог бави и пословима из области саобраћаја, врло често састаје са Е.Б.

– Сумња се да је овај криминалац дубоко умешан и у крађу грађевинске механизације и аутомобила највише класе „ауди“, „мерцедес“ и друге. Врло је занимљиво који је мотив нашег функционера да се тако често виђа и дружи са Е.Б., а не треба бити превише паметан да би се претпоставило да се ради о пословној сарадњи, односно да је наш човек саучесник у овим криминалним пословима – каже извор „Ало!“.

Према нашем извору сумња се да је посао владиног службеника да „штанцује“ документацију уз помоћ које се украдена возила пребацују преко територије Србије и административних прелаза са Kосовом. Kада се већ нађу на KиМ они се осећају као у сигурној кући.

Извор „Ало!“ тврди да Е.Б. не послује у Србији од јуче већ се од 2009. године доводи у везу са појединим пословима у Београду као што је нелегална градња којом ње прао паре стечене од дроге.

– Њему је још тада било важно да успостави добре односе са људима који су део владајућих структура и за то није жалио новца за подмићивање. Давао је и шаком и капом да би му зграде биле што пре легализоване и у томе је успевао – наводи наш извор.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*