Дачић и Палма се лудо проводе по Паралији!

0

За туристе из Србије који летују у Паралији, летовалишту у Грчкој, права сензација је кад тамо угледају лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палму, који због посла често борави ту. Он од туриста буквално не може да се одбрани, а тек када са собом поведе свог коалиционог партнера шефа СПС-а, па заједно седну на скутер или квад, настаје општа хистерија.

– Моја странка у Паралији има своју канцеларију, чија је улога да помогне грађанима Србије који ту летују и који имају неки проблем. Ја тамо идем често лети на по три-четири дана, чисто да и лично будем укључен у рад и морам вам рећи да је велики број грађана који нам се јављају и долазе до нас да им решавамо проблеме са којима се суочавају. Тако је на пример један човек улетео код нас потпуно очајан и почео да запомаже: “Украли су ми ауто, шта да радим? Паркирао сам га испред маркета, изашао сам и сад га нема. Тај ауто сам купио на лизинг. Не знам како ћу га отплатити, шта ћу морати да продам?!”. Ја сам одмах укапирао о чему се ради, а и знао сам да тамо никада ником није украден ауто. Питао сам га да ми каже испред ког маркета.

Он ми је рекао. Отишао сам тамо и за три минута му пронашао аутомобил. Испоставило се да у две паралене улице имају два идентична маркета и да их је он помешао. Иначе, за та три-четири дана која проведем тамо једва да успем пар пута да се окупам у мору. Kод мене у канцеларију дневно дође најмање по двеста туриста који желе само да се сликају са мном и ја наравно свима изађем у сусрет. Исто је и када изађем да се прошетам. Буквално ме на сваком метру неко заустави и тражи да се сликамо, а ја увек пристанем – искрен је Палма.

Он је тако прошле године, кад је постао почасни грађанин Kатеринија, престонице регије Пијерија, на церемонију уручења титуле са собом повео свог коалиционог партнера и пријатеља Ивицу Дачића. А њих двојица су се на након свечаног чина, на опште одушевљенеј туриста провозали скутером… Блицеви су, наравно, севали са свих страна…

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*