Дај лакомом да потрчи, а онда му одсеци одступницу

0

Сваки живи Србин који има макар трунку мозга, зна поуке из историје. Новије. Старе чак смемо и да занемаримо јер смо нове доживели. Није ни тешко! Не мора ни да се чита, ни изучава, само да се сети човек доживљаја, обећања и претњи једне Америке.

Њихова обећања никада нису осветлила Србију и Србе, али су их увек коштала понеку крв, државу, парче историје.

Нису се обистинила обећања, али јесу претње. Посредством медија, увек су вршили утицај на масу која је немо гутала све што им се сервира! А када се наједу-тада тек гладују!

То је војна филозофија стара већ хиљадама година и потиче из древне Кине. Изучава се у нашој официрској школи, као и у њиховој. Своди се све на мамац народу. Дај лакомом да потрчи, а онда му одсеци одступницу и више неће имати где напред, а ни назад неће имати куда!

Хоћемо ли поново бити жртве?! Свако ко подржи иједан амерички предлог за мене ће бити само издајник народа и то потпуно свестан својих поступака, само што многи издају из разних разлога. Материјалних, или емотивних, али свакако је истина да је немогуће да нико не зна шта ради!

Радимо намерно! Само, овај пут немамо државе за бацање, па ни животе! Немамо људи за пукове који се бришу из бројног стања.

Овај пут смо остали само ми. Лако ћемо се против власти борити после, ако будемо имали где. Одредимо приоритете! Немојмо поново газити себе на путевима сопствених грешака.

 

Никола Петровић

Фејсбук

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*