ДФ: Дикић није наш друг, него Вељовића и Бебе Поповића!

0

„Нико из опозиције са Дикићем никад није имао било какав контакт, тако да је логичније, да ако је ова ухапшена група планирала да неком нешто нажао уради, прије ће бити да је то било усмјерено против опозиције, него што им је био циљ да науде старим пријатељима из црногорског режима“

Нико из опозиције није имао контакт са Братиславом Дикићем, саопштило је предсједништво Демократског фронта.

„Предсједништво Демократског фронта данас је одржало још једну ванредну сједницу, констатујући да најновија акција режима „хапшења“ бившег команданта жандармерије Србије и двадесет анонимних лица, представља наставак бљутаве кампање“, наводи ДФ.

ДФ наводи и да  ја непобитна чињеница Дикића добро познају бивши шеф црногорске полиције Веселин Вељовић и незванични савјетник премијера Ђукановића, Владимир Беба Поповић.

„Нико из опозиције са Дикићем никад није имао било какав контакт, тако да је логичније, да ако је ова ухапшена група планирала да неком нешто нажао уради, прије ће бити да је то било усмјерено против опозиције, него што им је био циљ да науде старим пријатељима из црногорског режима“, додају из ДФ.

ДФ је позвао ВДТ да не сакрива информације од црногорске јавности и да се не ставља у пропагандну службу режимских медија „пошто се директно мијеша у изборни процес и чини кривично ђело.“

Вијести.ме

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*