Договорена сарадња Српско-руског хуманитарног центра и компаније „Тигар“

0

ГЛАМОЧЛИЈА: РАЗГОВАРАЛИ СМО О ОБУКАМА И ТРЕНИНЗИМА

ВАТРОГАСАЦА, СПАСИЛАЦА И ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ

Директор пиротске компаније Владимир ИЛИЋ: „Већ смо обавили неке разговоре о отварању руског тржишта. Разменићемо и нека искуства око могућих обука за наше раднике обезбеђења и реаговањима у хитним ситуацијама. Разговарали смо о и тренинг обукама и неким партнерствима“
ПРЕДСТАВНИЦИ Српско-руског хуманитарног центра из Ниша посетили су данас Компанију „Тигар“ у Пироту и са руководством разговарали о пословању те компаније и могућностима будуће сарадње.

Директор „Тигра“ Владимир Илић рекао је да је реч о веома значајној посети чији је циљ да се упознају са пословањем и производним погонима и могућностима отварања руског тржишта.

„Већ смо обавили неке разговоре о томе. Разменићемо и нека искуства око могућих обука за наше раднике обезбеђења и реаговањима у хитним ситуацијама. Разговарали смо о и тренинг обукама и неким партнерствима“, рекао је Илић.

Он је додао да су договорили презентацију производа те компаније у Русији и додао да „Тигар“ не пласира своје производе на тржишту Русије, иако Србија има царинске олакшице.

Директор Српско-руског хуманитарног центра Бојан Гламочлија је рекао да су разговарали о обукама и тренинзима и да имају одличне могућности за обуку ватрогасаца, спасилаца и цивилне заштите.

„Има овде доста индустријских ватрогасаца, а наш Центар ће помоћи са свим својим капацитетима. Мислим да ће бити одлична сарадња. Сарађујемо са Министарством за ванредне ситуације Руске федерације. Видели смо производе које ћемо покушати да проследимо у Русији“, рекао је Гламочлија.

Представницима Центра приказана је показна вежба Ватрогасне јединице „Тигар“ обезбеђења, а обишли су и погоне фабрика обуће и техничке гуме.

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*