Доктор Ројал Рејмонд Рајф је направио лек за рак, а онда се догодила ‘мистерија’

0

Негде између метода званичне и алтернативе медицине, постоји једна прича о давнашњем проналаску лека који је давао стопостотне резултате, не само у лечењу канцера, већ и многих других болести. Прича датира с почетка прошлог века.

Доктор Ројал Рејмонд Рајф је био научник и генијални проналазач кога многи данас пореде с нашим Николом Теслом, пишу вести-онлине.

Рајф је развио технологију која се данас користи у оптици, електроници, радиохемији, биохемији, балистици, авиотехници и медицини. Сматра се да је он родоначелник биоелектричне медицине.

Опус његових радова је огроман, али, најинтересантније откриће које је могло да помери целокупну данашњу цивилизацију било је то да је рак болест коју изазива одређени вирус а да се може лечити коришћењем циљаних фреквенција које би изобличиле и растуриле лоше ћелије без оштећења здравих. Рајф је годинама радио, прикупљајући тачне фреквенције за сваки микроб који изазива неку болест. Јер, да би лечење било успешно, важно је да број фреквенције буде прилагођен ткиву.

Тајни експерименти

Остаје мистерија да ли је чувени научник заиста био на прагу великог открића или је цела прича само добра подлога за заговорнике теорије завере о владавини моћне фармакоиндустрије. Слично, неки тврде да с сачуваним Рајховим открићима америчка војска експериментише.

Шта се догодило доктору Рајфу?

У одређеном тренутку, у Америци, током 1931. године, овај необичан научник је добио чак и почасну титулу доктора, а свечаност на којој му је диплома додељена названа је „Крај свих болести“. А онда, све је кренуло низбрдо. Моћници фармако индустрије су кренули у напад. Прво је покрадена Рајфова лабораторија.

Онда је уништен његов специјалан микроскоп. Лабораторија с којом је сарађивао је изгорела, ређала се серија необичних смрти људи с којима је овај научник сарађивао или који су на неки начин били сведоци свега. Финансијски је уништена компанија која је производила Рајфове фреквентне инструменте којима је терапија извођена.

И, на крају, полиција је запленила остатке педесетогодишњих истраживања. Др Рајф је остатак живота провео психички сломљен, умро је 1970. године у болници, од последица тровања валијумом и алкохолом. Многи верују да је убијен.

Дневно.рс

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*