Двери: Напредњаци од Маје Гојковић направише и стручњака за јонизујућа зрачења

0

„БАХАТА ВЛАСТ СЕ ДРЖИ САМО СТРАНАЧКО-ПЉАЧКАШКИХ КРИТЕРИЈУМА“
Маји Гојковић као да је мало посла на функцији председника Народне Скупштине, председника Одбора за права детета, председника Одбора за културу и информисање Народне Скупштине, као и члана председништва СНС…

МАЛО јој је што је председник Народне Скупштине, па је Маја Гојковић од Владе садашњег председника именована за председника УО Агенције за заштиту од јонизујућих зрачења и нуклеарну сигурност Србије. У Србији у којој образовани и стручни људи масовно напуштају отаџбину у потрази за поштеном платом и нормалним животом, напредњачка ”елита” је све бахатија и дели функције са енормним надокнадама и платама између себе.

Маји Гојковић као да је мало посла на функцији председника Народне Скупштине, председника Одбора за права детета, председника Одбора за културу и информисање Народне Скупштине, као и члана председништва СНС-а, па ће се посветити, ни мање ни више – управљању Агенцијом за заштиту од јонизујућих зрачења и нуклеарну сигурност Србије. То је тема наредне седнице Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања који треба да одобри још једну јавну функцију Маји Гојковић и тиме и још једну новчану надокнаду од око 47.000 динара. Док се најважнија државна институција у земљи, Народна Скупштина, из дана у дан деградира самовољом Маје Гојковић, сада ће партијски послушници управљати врло озбиљном државном агенцијом уместо високопрофесионалних и стручних људи. Питамо се: којим се критеријумом водила Влада Србије кад је разматрала стручност и постојеће обавезе Маје Гојковић па је донела одлуку да нико други није бољи, стручнији, одговорнији и да има више времена на располагању да буде председник УО Агенције? Очигледно само страначко-пљачкашким критеријумом по грбачи народној, пошто за ни један други ни не знају. Ваљда је сад свима јасно да док је напредњака на власти, партијском запошљавању никад краја. Урушавању државе, опште сигурности и њених институција од стране бахате власти такође.

(саопштење Српског покрета Двери)
Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*