Двери се повукле са протеста у Новом Саду због аутономаша и либерала?!

1

Од прошле недеље Двери не учествују у организацији протеста у Новом Саду, сазнаје Патриот.

Протесте у Новом Саду су преузели Чанкови Лигаши, Антифа и либерали који не пропуштају прилику да пљују по српској традицији, по православљу и уопште свему српском.

Кроз промоцију „независних“ појединаца, заправо се промовишу ултралиберали и аутономаши на протестима, ово је један од главних разлога повлачења Двери из организације протеста у Новом Саду.

Прошлог петка протести у Новом Саду су забележили најмањи број учесника. За раскол у новосадској организацији протеста најодговорнији су управо ултралиберали, попут Николе Сибинчића који се хвали да му Ђилас чува леђа и да му стога нико ништа не може. По сведочењу организатора протеста Никола на састанке долази пијан и понаша се надмено, не слуша никога и максимално опструише било какав договор.

Такође један од „лидера“ новосадских протеста је и унук Јеврема Брковића, црногорског националисте и оснивача Дукљанске академије наука и уметности(ДАНУ), Бојан Брковић.

Сибинчић је држао говор пре Сергеја Трифуновића.

Раскол на новосадским протестима није званично објављен али је јасно по одсуству Двери да ће од сада ти протести ићи у две колоне.

Патриот

 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*