Формирана је национална лабораторија за истраживање последица НАТО агресије у Србији

1

Др Даница Грујичић која се већ годинама залаже за истраживање утицаја НАТО агресије на здравље српског народа поделила је са својим пратиоцима охрабрујуће вести.

После неколико година борбе и оспоравања, коначно је формирана група научника који ће се бавити испитивањем последица НАТО агресије на здравље српског становништва.

Њен пост преносимо у целости

“Прошло неколико година од кад сам почела да се залажем за испитавање последица НАТО агресије и да јавно говорим о њима. Данас после толико година ПОТПИСАН ЈЕ СПОРАЗУМ 5 министарстава и групе научника о покретању ИСТРАЖИВАЊА ПОСЛЕДИЦА НАТО АГРЕСИЈЕ и формирање националне лабораторије. За све то време било је много притисака различитих групација, нарочито из иностранства и није било лако. Многима са стране је деловало да радимо немогућу мисију и да трошимо време и енергију, а неки су мислили да ово радимо ради промоције или за рачун неких други држава. Мени је од првог дана било једино важно здравље наших људи и интерес моје државе. У овај подухват биће укључено на стотине научника и посебно млади научници и лекари који ће имати прилику да раде докторате и стручне радове.

Pročitajte i  Српска глумица блиста у деветој деценији: За лепоту је најважнија природност!

Пре више од годину дана (када није било пуно шансе да ће се нешто остварити) сам рекла да нећу никада одустати док то не реализијуемо и нисам. Данас је дошао резултат тог неодустајања. И ово је мој пример и порука младима, никада немојте да одустајете ако радите исправну ствар, морате да успете! ХВАЛА свима вама јер сте ви изнели сву ову тему у јавности, невероватна подршка претходних годину и по дана, такође хвала медијима јер су заиста без цензуре изгурали и наметнули ову тему као важну.

Pročitajte i  Конобарица о којој прича читава Србија: Пронашла торбицу са 30.000 евра и послала лекцију свима

Чека нас огроман и тежак посао важан на првом месту за наш народ, а затим и за цео свет. Оно што сигурно могу да гарантујем то је да ћемо савесно и професионално одрадити оно што је требало да се уради пре 20 година.

ХВАЛА ОВО ЈЕ ПОБЕДА СВИХ НАС!”

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*