ГЕНЕРАЛ КОЈИ ЈЕ РУШИО СРБИЈУ, открио прљаву тајну Џорџа Буша!

0
Retired U.S. Army general Wesley Clark speaks during a Bloomberg Television interview inside the Bloomberg Link at the Democratic National Convention (DNC) in Charlotte, North Carolina, U.S., on Tuesday, Sept. 4, 2012. San Antonio Mayor Julian Castro, a Stanford University and Harvard Law School graduate, has the role of first Hispanic keynote speaker at the Democratic National Convention. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

Бушова администрација је планирала ратове у 7 држава у року од 5 година.

Током интервјуа из 2007. године, пензионисани амерички генерал Весли Кларк је објаснио да је Бушова администрација планирала да спроведе ратове у Ираку, Сирији, Либану, Либији, Сомалији, Судану и Ирану.

„Око десет дана након 11. септембра, отишао сам у Пентагон и тамо видео секретара Рамсфелда и заменика секретара Волфовица. Јавио сам се неким људима који су раније радили за мене, а један генерал ме је позвао у своју канцеларију и рекао ми да улазимо у рат са Ираком. Питао сам „зашто?“. Он је рекао да не зна. Рекао је да наша влада очигледно не зна шта да уради поводом терориста, али да може уз помоћ своје војске да сруши ирачку владу. Када имате чекић, сваки вам проблем изгледа као ексер.

Затим сам се поново вратио пар недеља касније, а тада је већ почео рат у Авганистану. Питао сам: „Да ли још увек ратујемо са Ираком?“, а одговорили су ми: „Не, сад је још горе. Постоји план да уништимо седам држава за пет година, а Ирак је био тек прва од њих. На реду су Сирија, Либан, Либија, Сомалија, Судан и на крају Иран“. Договорили смо се да ми никада није показао тај документ, али знам шта сам видео“.

Веб Трибјун

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*