Гладан и љут! Чекао доставу пице 18 месеци, па тужио пицерију!

0

Мушкарац је 18 месеци чекао да му испоруче пицу, а пошто се то није десило правду је потражио на суду.

Аустралијанац Тим Дрискол наручио је доставу три пице, два хлеба с белим луком и два сока, како би имао чиме да послужи госте. Пошто му храна није била испоручена ни после сат времена, Тим је позвао пицерију у којој су му се извинули због гужве и понудили да рефундирају целокупну наруџбину. Он је прихватио, али ни та достава није била испоручена.

Сага са пицеријом око доставе наставила се и у наредних годину дана, када је наишао на одговор да пицерија „истражује“ шта се десило с поруџбином.

– Завлачили су ме годину дана па сам решио да им све наплатим – рекао је Дрискол и одлучио да тужи пицерију која је требало да му достави храну. Тужени се нису појавили на суду уз обрзложење да нису имали довољно времена да размисле и предузму акцију.

Поруџбина је наручена у априлу 2015. године, а то што храна никада није стигла, додатно га је и постидело јер није имао чиме да послужи госте.

Иако је Дрискол првобитно тражио обештећење од 9.000 долара “како би их научио памети”, судија му је на крају доделио 1.203,27 долара, што је довољно да покрије трошкове суђења и оригиналну поруџбину.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*