Главни и одговорни уредник листа “Данас”: Иза Крстићеве оставке стоје неки други разлози!

0

Главни и одговорни уредник листа “Данас” Драгољуб Дража Петровић изјавио је у Новом дану ТВ Н1 да и власт и опозиција имају проблем да схвате да новинарство није једноумље. Сматра и да јавност у Србији није баш много одушевљена објективним медијима и да људи више воле да их медији лажу, те и да су им звезде ријалитија важније од Kосова.

Kрстић Krle22 се посвађао са Бујошевићем око кампа на Златибору па потом поднео оставку!

Маркетиншки стручњак Небојша Kрстић објаснио је у интервјуу листу “Данас” разлоге за своју оставку у Управном одбору РТС-а, наводећи да на јавном сервису има највише опозиције. Дража Петровић је за Н1 рекао да РТС није пропагандистичка медијска кућа као 90-их, али да се од запослених на јавном сервису може чути да постоји списак људи који не могу да гостују, јер су “политички обојени”.

Небојша Крстић @Krle22 долази на чело РТС место Бујкета!

“Може се приметити да доста људи које видите на Н1, не можете видети на РТС-у. Раније су ме нпр. у ‘Око’ звали, чак и да коментаришем економске теме иако о економији не знам ништа, па онда двојица причају о економији, а ја попуњавам трећу столицу да учиним колеги (…) Не знам да ли сам ја ‘политички обојен’, али неки људи попут Јове Бакића не знам кад су били на РТС-у, макар у изборној ноћи. То је аутоцензура”, казао је Петровић, наводећи да стога лично сумња да је присуство опозиције на јавном сервису мотив за Kрстићеву оставку, и иза такве одлуке вероватно стоје неки други разлози.
Н1

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*