Грујичић: Ћамилу је идол Орић, предводник убица мог оца!

0

Српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић одговорио је преко Фејсбука на увреде Ћамила Дураковића.

Он је истакао да актуелни начелник Сребренице води медијски рат против њега и против будућности Сребренице користећи лажи и ниске ударце.

“То је одлика недовршене и површне личности, знања на нивоу средњошколаца. Ја га јавно позивам да покаже своју диплому и образовање. Позивам га да покаже своје радно искуство и своје стваралаштво у било којој сфери живота. Мене жели поистоветити са Војиславом Шешељем, најмлађим др наука у бившој СФРЈ, а мислим да није прочитао ниједну његову књигу“, написао је Грујичић на Фејсбуку.

Истакао је да је “Ћамил човек који је склон аферама“.

“Од Шаторског насеља до крађе струје, контроверзна личност која се приказује у скроз другом издању него што јесте, тип особе склоне манипулацијама и измишљањима. Његове карактерне црте далеко су од идеје истинске мултиетничности човека чији је идол Насер Орић, који је предводио убице мог оца и моје фамилије. Он не жели да се суочи са реалношћу, и ја га позивам да прихвати пораз и пружи руку, да попијемо кафу и да идемо заједно политиком развоја Сребренице. Плашим се да он медијским ратом покушава да изазове неке нове шаторе и одлазак Бошњака са ових простора. Није Ћамил Сребреница, нити је Ћамил бошњачки народ. Ја сам оно што јесам, а време је суд оног што сам обећао народу. Зато позивам Бошњаке на договор, да идемо даље и почнемо да радимо“, закључио је Грујичић.

Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*