ХАРАДИНАЈ ПРИЗНАЈЕ СРБИЈУ KАО СВОЈУ ДРЖАВУ?! Није ЛАЖНА ВЕСТ

0

Нико не зна зашто се Харадинај овако понаша

Не, није шала, није ни заостала фора из 1. априла, већ је заиста тако. Премијер такозване Републике Kосово Рамуш Харадинај и даље признаје суверенитет Србије на покрајини за коју он и Албанци са Kосова тврде да је независна?!

Звучи заиста као лажна вест, али није.

Ипак некадашњи вођа терориста терористичке ОВK, човек са потернице због ратних злочина над Србима на Kосову, онај исти који је увео антицивилизацијске таксе на робу из Србије и БиХ и човек који тражи од Србије да призна такозвану независност Kосова он први њу не признаје.

Наиме на сајту премијера Kосова Рамуша Харадинаја и даље као његов контакт стоји позивни телефонски број Србије, тачније +318, а не онај који Kосово користи +383!

Ово се никако не може назвати случајношћу или грешком, јер је тзв Kосово добило на коришћење број +383 пре више од годину дана.

Такође да ствар буде још упечатљивија и на сајту председника тзв Kосова Хашима Тачија, парламента Kосова, као и на интернет страницама косовских министарстава пише да је позивни број за њихов кабинет +383.

Покушали смо да окренемо овај број и уредно су нам се јавили људи из кабинета Рамуша Харадинаја, додуше нису желели да причају на српском, али ни на енглеском, већ су инсистирали да се разговор обави искључиво на албанском.

Еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*