Хрватима криве судије: Срби су нас клали и чупали у базену

0

Није спортски када вас неко декласирала на терену, овог пута у базену, кривицу сваљивати на судије, али селектор Хрватске после пораза од Србије није пропустио прилику да оплете по арбитрима.

– Нема ту много филозофије, треба бити човек и признати да је Србија боља од нас. Добили су нас заслужено као и у претходним финалима, није ишло, разбили су нас шутевима споља за које смо знали да ће бити највећа опасност, али нисмо то успели да одбранимо – прво је анализирао меч селектор Туцак.

Потом је осудио осврт на суђење, које је по његовом мишљењу било катастрофално по „баракуде“.

– Србија је квалитетнија екипа, а у прилог нам није ишао нити овај критеријум који су наметнуле судије. То је клање, чупање за главу, а овај Мађар је био невероватан, али то је само један од разлога, треба признати да су једноставно бољи. Жао ми је због ове утакмице, желели смо да одемо до краја, али једноставно се све поклопило. Они су доминирали кроз читав турнир, а ми смо оставили срце на терену и направили добар резултат који ћемо схватити када се мало стишају емоције – завршио је Туцак, преноси Јутањи лист.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*