И Пентагон страховао од руске „теорије времена“

0

Како је астрофизичар Николај Козирјев дошао до сазнања да садашњост, прошлост и будућност постоје у истом тренутку. Хиљаде људи у експериментима “путовало” времепловом из Сибира. Енергија на Земљу стиже „протоком“ времена

ЈЕДНА од највећих војних тајни Црвене армије био је, и по многима остао, рад Николаја Козирјева, руског астрофизичара који је успео да проникне у тајне времена. Руси никада нису скинули ознаку тајности с целокупног његовог дела, а тадашња друга суперсила САД страховала је од тих “прорачуна”.

Експерименти са Козирјевим огледалима у далеком Новосибирску доступни су јавности захваљујући, пре свега, Институту за клиничку и екперименталну медицину Руске академије наука у том граду, настављачу његовог рада академику Влаилу Петровичу Казначајеву и Владимиру Трофимову, који је по смрти Казначајева наставио да води истраживања. Круна Трофимовљевог рада било је формирање института који данас носи име Казначајева.

У седишту мистерије науке Николаја Александровича Козирјева налази се његова “теорија времена”. Према закону физике (други закон термодинамике), загрејана тела се хладе и одају своју топлоту хладнијим телима, због чега се температура свих тела постепено изједначава. Примењујући то на космос, значи да је неизбежна топлотна смрт свемира. Козирјев је закључио да је, по свим прорачунима, наше Сунце требало одавно да сагори. Стао је чак на становиште да звезде примају неку загонетну енергију споља, изневши претпоставку да је време – извор енергије. На Криму, он је потом спроводио експерименте.

– Због брзине распростирања светлости ми видимо звезду само у прошлости. Међутим, уперивши телескоп у сјај звезде добијамо тренутно очитавање енергије на апарату. Прорачуном смо добили резултат где би звезда требало да буде, узевши у обзир брзину којом светлост путује. Телескоп је тада уперен на то место и добијене су исте вредности – говорио је својевермено Козирјев, тумачећи своје откриће.

У Новосибирску постоји много конструкција чудесних огледала

Потом је вратио телескоп на место с кога је звезда емитовала енергију коју је заблежио приликом првог огледа и у тој празнини је добио исте вредности. Козирјев је закључио да прошлост, садашњост и будћност постоје истовремено.

Он је нови вид енергије назвао проток времена. Закључио је да су енергија и време две стране једне целине, а искуства више хиљада људи који су прошли експерименте у апаратури огледала сведоче да су путовали кроз време и виђали ствари из прошлости и будућности.

Према обавештајним информацијама Пентагона, Руси су својим војним стратешким ефективима били у стању да командују мислима. Могли су да атомским подморницама на било којој дубини и на било ком океанском меридијану издају наређење преко мисаоног моста да лансира ракете у реалном времену.

Огледала у београдском центру „Тесла“, који води Милка Кресоја

КОНСТРУКЦИЈА

КОЗИРЈЕВА огледала су алуминијумске конструкције, израђене у облику спирале. Унутар ове конструкције се налази столица за добровољца и специјална апаратура. На главу добровољца се ставља “шлем”, сличан металној посуди са сензорима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*