ИСИДОРА БЈЕЛИЦА ОТВОРЕНО О РАЗВОДУ: Сазнати да ти је МУЖ ГЕЈ није забавно!

1

Ја сам данас умрла. Моје срце више не може да издржи оволико бола и разочарања. Свако моје даље присуство међу живима је привид, написала је књижевница на Твитеру
Познати супружници Исидора Бјелица и Небојша Пајкић разводе се после 23 година брака, пише часопис „Хелоу“. Књижевница, која годинама води тешку битку са канцером, сада мучи муку и са великим породичним проблемима.
Ја сам данас умрла. Моје срце више не може да издржи оволико бола и разочарања. Свако моје даље присуство међу живима је привид – написала је Исидора и овим твитом још више подгрејала приче да јој је брак у кризи.
Затим је, очајна, додала:
– Има различитих покушаја убистава. Један од најгорих је када неко, иако сте болесни, покушава да вас докрајчи својом окрутношћу и суровошћу – твитовала је књижевница не именујући особу која ју је повредила.
Међутим, убрзо је почела да цитира интригантне реченице светски популарних дама које су говориле о томе колико је непријатно бити у браку са мушкарцем који је хомосексуалац.
– Геј је сасвим океј, али не и када је у питању твој муж – написала је Исидора реченицу колегинице Џеки Колинс.
Међутим, споран твит није био последњи на ову тему.
– Милим да је мој муж геј, али немојте то да кажете Исусу – објавила је Бјелица речи америчке политичарке Мишел Бакман, а затим је поручила:
– Сазнати да ти је муж геј није забавно.
Да ли ови твитови имају везе са њеним разводом до закључења броја је остало непознато јер Исидора није одговарала на наше упорне позиве. Ипак, веома је чудно што је ове твитове веома брзо обрисала са свог Твитер профила.
Исидорин супруг Небојша Пајкић такође се није јављао на телефон, као ни њен син Лав.

Исидора: Требало је да умрем 2013. године
Исидора Бјелица је у јануару ове године шокирала јавност када је објавила отворено писмо у коме је навела да јој је жао што није преминула пре четири године, када је и открила да има рак.
– Требало је да умрем у пролеће 2013. године. Лоша прогноза од 6 до 8 месеци живота. Ја сам издржала целе четири године. Ово вам, да погрешно не помислите, пишем из очаја а не да бих се похвалила ако сте тако помислили. Напротив, жалим из дубине душе што сам упркос свему оволико издржала. Не бих прошла све тешке терапије и још теже издаје, обмане и лажи, не бих доживела да ме чак оптуже да сам измислила болест и шта све већ не, деци би било тешко али бар им не бих распродала сву имовину да још мало продужим живот и не би несрећни одрастали по болницама и гледали ме у страшном стању где се губи сваки људски дигнитет – написала је тада књижевница.

Информер

1 КОМЕНТАР

  1. ma jedi bre govna babuskero snobovska ! posle 500 godina braka lik je odjednom postao gej ! ae ne seri ! pre ce biti da si ti nasla novu kitu za njihanje ! da si bolesna koliko seres da jesi ne bi zvakala puno po novinama i opterecivala se sranjima poput „da li mi je suprug gej?“ ae mr’s u pizdu materinu !

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*