Исламисти још једном позвали на крвопролиће: Божићно славље претворити у плач

0

Нашир Медиа Фоундатион, која подржава Исламску државу, објавила је своју поруку на интернету, а порука је опремљена сликама бораца с пушкама и ножевима, Дедом Мразом, собом и божићним дрвцем

Група која помаже Исламску државу позвала је у среду своје џихадистичке пристасталице да у божићном периоду по Европи изводе нападе по продавницама и болницама, а муслимане да се што даље уклоне од хриршћанских славља.

Претња је уследила јер су европске власти појачале сигурносне мере након напада у Берлину што га себи приписује Исламска држава, а у ком је убица камионом налетео на мноштво људи током божићнога сајма и убио 12 људи.

Нашир Медиа Фоундатион, која подржава Исламску државу, објавила је своју поруку на интернету, а порука је опремљена сликама бораца с пушкама и ножевима, Дедом Мразом, собом и божићним дрвцем.

„Њихова славља, окупљања, клубови, пијаце, казалишта, биоскопи, трговачки центри па чак и њихове болнице су савршене мете за вас“, изречено је у онлине поруци исламистичких „Усамљених вукова“ у Европи.

У поруци је писало и како ће Исламска држава „заменити ватромете појасевима са експлозивом и експлозивним уређајима па ће се њихово певање и пљескање претворити у плач и туговање“.

 

 

 

 

Индекс.хр

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*