Испливали докази: Тоше Проески је убијен!

0

Ни после десет година, јавност није преболела смрт македонске звезде Тошета Проеског, а и данас се појаве нове теорије о његовој смрти.

Некадашњи шпијун и један од оптужених за организовање атентата на Слободана Милошевића Југослав Петрушић синоћ је на једној македонској емисији изнео је своје аргументе и тврди да смрт певача анђеоског гласа није била несрећан случај.

Брзина којом се кретао џип, и његова половина која је ударила у камион, није могла а да не повреди озбиљно возача и сапутника који је седео иза. Не постоји ни теоретска могућност да сила која је деловала унутра приликом удара те стране у камион, пошто је џип робусно возило, има веома јаке варове, веома је снажно, приликом разарања и растурања тог дела, на другом делу где су се налазили ови људи, имали би такве повреде, видљиве по телу, да би морали да заврше у болници. Ваздушни јастуци су морали да буду отворени, повреде које би имали на телу би морале да се лече ако ништа друго бар једно две-три недеље да леже. Сила је толика била да они нису могли да изађу неповређени. Не желим да се бавим тиме како су то наместили, али то је немогуће – рекао је он и додао:

Радило се о убиству. Kоји су разлози и мотиви ја не залазим у то нити желим нити ме то интересује. Само знам да људи који причају о томе, причају као шарлатани – изјавио је Петрушић.

Подсетимо, Тоше Проески погинуо је у саобраћајној несрећи 16. октобра 2007. године, на аутопуту у Хрватској, док је из Скопља путовао за Загреб. За воланом је био његов пријатељ и возач Георгиј Георгијевски, који је у једном тренутку изгубио контролу над возилом и ударио у камион. На задњем седишту била је Тошетова менаџерка Љиљана Петровић. Тоше је страдао на лицу места, док су остали путници у аутомобилу прошли са лакшим повредама.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*