Језиво: Босански исламисти пале српску заставу, певају и пуцају! (ВИДЕО)

0

У позадини се чује песма „Тигрови Босне“, исламистичке организације која себе сматра војском Алаховом

Исламисти, иза којих је застава са арапским писмом, као и застава Армије БиХ, маскирани су, у рукама имају пушке, а у једном моменту чује се и пуцањ.
За сада није познато када је, и где је снимак настао, али се претпоставља да је то негде у БиХ, о чему сведочи и песма која се чује у позадини, “Тигрови Босне”.
Тигрови Босне себе сматрају војском Алаховом и боре се за ислам, поручили су да се никога не боје, да ће се борити све до задњег и да се смрти не плаше.

Није познато када је, и где, видео-снимак настао, али се претпоставља да је нацињен у БиХ, о цему сведоци и песма која се чује у позадини.

“ У Босни се мирис шири, нигде лепше земље нема, буди храбра Босно моја, душман опет зулум спрема. Поручују браћа свима, не дамо те душманима, долазимо са свих страна, да згазимо твог душмана“, текст је песме.

Даље се у тексту песме се наводи да је „народ миран“ док га секу „душманске сабље“.

„Уцврсти нас, мој Алаху, одани смо Ресулаху, браћа спремна ко тигрови, Босно моја само зови, сви смо спремни на текбире, да се наша срца смире, уз езане с минарета, долазимо с краја света“, стихови су поменуте песме.
Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*