Kako se igra fudbal sa zastavamaDodatni Adal uživa u standardnom fudbalu, ali bi li radije ne povrijedio Eve tako grubo igrajući? Nakon toga pokušaj fudbal, to je sve popularniji alternativa to menja vaš izazivač sa zastavom plan uživaj konvencionalna fudbal, ali bih radije da ne rana na svoje igrajući tako nepristojno? Onda probaj fudbal, znatno popularna izbor to mijenja protivnika sa zastava vijori iz pojasa. Povrh toga, cilj video igra je još uvijek isti: pokušavaju da rack kao brojne faktora kao izvodljivo uz pomoć ciljeve i također ekstra trenutku udara. Međutim, pošto se ta sportska aktivnost preferira kod svake osobe, od same djece do ekstra razumnih odraslih, smjernice se mogu značajno razlikovati. Ali ako uzmete u obzir zahtjeve igrača, pravila se lako prilagođavaju scenariju. Jebi se. Nosite idealnu sportsku opremu, kao što su majice, šorcevi, dukserice i sportske pantalone.

Izbjegavati odjeću, pored ništa sa džepovima ili pojas petlje da smanji priliku da hoće tvoj protivnik pogrešno naručiti vašu odeću dok je pokušavao da odvojiti svoju zastavu. Također spriječiti korištenje odjeće iste boje kao zastave koje ćete koristiti. Stavi majicu na sredinu da se vide da su zastave dostupne.

Postupak akcija od 5: nabavka opreme

Skupite svoje uređaje. Povedi bar jednu loptu sa sobom da igraš. Podelite flag pojaseve svakom igracu kako bi bili sigurni da ih nose oko struka. Isto tako distribuirajte po igračima tri zastave, koje su pričvršćene na pojas. Pobrini se da zastave svakog tima imaju istu boju. Ako nemate pojas, stavite zastave ispod pojasa. Udario ih je dovoljno daleko da zadržati ih na položaju dok se trčanje, međutim, nije do sada to izazivača ne mogu doći do njih ili ih izvući otvoreno. Kršenje zastave osigurati da su teže skinuti može dovesti do deset dvorištu kazne ako vas uhvate, što ukazuje tvoja grupa će baciti deset metara na početku sljedeće jeseni.Postupak akcija od 5 nabavka opreme

Odaberite prostor za igru. Otkriti otvorenu lokaciju sa ravnom stražnjicom. Za punu veličinu polje, pogledaj za web stranicu sa širina 53.33 metara (48.76 metara) i 120 travnjaka (109.7 metara). Ipak, za mlađe igrača (ili ako to je izazovan dobiti dovoljno vakum u vašem području), slobodno izaberi polje koje je polu ili možda treći ove dimenziju. Video igra bi se trebala koristiti na nivou terena, tako da nijedan tim nema nepoštenu prednost. Igrači to moram popeti na brdo do završetka zone će naići na još izazova od izazivača koji idu nizbrdo.

Postavljam video igru

Postavljam video igruAko možete koristiti pravi fudbalski teren, gdje su travnjaci i krajnje zone već obilježene, prekrasno! U suprotnom, koristite cunjeve ili zastave da označite kraj. Idealno, pratite linije i strane mete sa aerosol farbom da ih lakše naći. Kraj zone treba zadnjih deset travnjaka (9.1 metara) na oba kraja zabavno polje. Ovo obično odgovara i igranju na manjem terenu. Savetovao dimenzije za manje veličine zone obuhvataju: 60 metara dugo i 20 dvorišta veliki (54.9 x 18.3 metara); 70 metara dugo i također 25 dvorišta širom (64 x za 22,9 metara); 80 metara dugo kao i 30 travnjaka veliki (73.1 da 27.4 metara). Sakupi igrače. Identifikuj broj svakog tima.

Da bi se zabavili sa kompletnim timovima, nađite po devet ljudi. Ako to nije izvodljivo, teže grupa od najmanje pet igrača. Timovi uvijek imaju isti broj igrača da spriječe nerazumnu prednost. Imenuj kapetana svake grupe. Izaberi igrača koji stoji za grupu. Iako čuvar često radi kao učitelj, bazira izbor na njihovoj zrelosti, komunikacijskim sposobnostima i upravljanju.

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *