Ako si ikada uzeo u obzir osnove koje ti trebaju da igraš fudbal, nisi jedini. Ova vrsta Luka, čiji je publika kao praksi u Brazilu su najviše brzo širi, mogu vam reći da ako ti ikad prije nego što mislili o osnovama potrebno da igram fudbal, ti nisi jedini. Ova sportska aktivnost, čije Ciljno tržište i tehnika u Brazilu najbrže raste, možda zbunjuje one koji ne prepoznaju ništa o tome. Pregledamo ovo napisati-da naučiš o akciju video igre, kao što izraze kao “u početku dolje”, kao i “trčeći natrag” stvarno govore. Akcije 1. pristup ne 3: razumijevanje pravila kao i terminologiju.Kako se igra fudbal

Razumije cilj sportskih aktivnosti. Cilj Nogomet je potrebno faktora koje nosi na od početka ukazuju posebno značajna područje od 10 dvorišta, poznat kao završetak područje, na kraju svake strane terena, 100 travnjaka dugo i 52 metara veliki (travnjaku je ekvivalent 91.44 cm). Svaki tim koriste završetak zonu dok sama da rezultat ciljevi, dok je pokušavao da se protive grupa do završetka prostor iza njega. Na ivici jedno gol liniju je Y-u obliku okvir zvao objektivan post, što je iskoristio da skupljam ukazuje na Udarac akcije.

Prepoznaj raspored vremena

Prepoznaj raspored vremenaVideo igre počinje kada lopta je premješten iz parket u rukama igrača (takozvani puknuti), i takođe završava kada loptu sudara u podu ili pojedinca donesi ga dotakne u najmanju ruku koljeno na to. Kada je video igre običaja nego, sudija pozicije rundu na diler prema njegove ocjene u odnosu na mjesto došao do igrač. Svaka grupa ima 4 puta. Sa svakim porazom, igrači bi trebali skočiti za deset travnjaka sa runske linije (početna tačka). Ako tim ne uspije u ovih 4 kapi, angering tim zauzvrat prisiljava sferu. Ako udarni tim preuzme kontrolu nad okruglim 10 travnjaka u ove četiri kapi, dobiće još četiri pada da premjeste krug 10 travnjaka.

  1. Grupe 30 sekundi od vremena da uđemo u raspored kao i započeti sljedeća utakmica sat može zaustaviti za neke različitih razloga.
  2. Ako igrač napušta oblast, prekršajem dogodi ili prolaz je bačena, ali niko ne gleda na to, sat će sigurno biti odustati dok sudije sve srediti. Sudije koje, kada vide napad, bacaju žute olovke u zemlju da bi bili sigurni da svi u području znaju da je prekršaj zapravo bio pozvan.
  3. Prekršaji obično stavljaju grupu, zbog kojih je ona prolila od 5 do 15 metara na području. Ima puno prekršaja, međutim nekoliko jedan od najčešćih su “napolju” (neko bio na pogrešnom – izmišljenog liniju okruglog – sada kad pukne dogodilo).

Otkrijte napredak video igre

Američki fudbal uključuje dva temeljna elementa koji usmjeravaju video igru. Ovo je startni sistem kao i donji sistem. Početka utakmice: na početku video igra, grupa kapetani bacimo novcic da se odluče ko napada koji krug za razne druge grupe pocinje igra za stvarne.Otkrijte napredak video igre

Ovaj početni igra se zove početka i obično povezani sa dugo udarac na kraju igru od jedna grupa na razne druge, grupa njiše loptu, preseljenju instrukcije od svoje primalac da ih spriječiti da pratimo ga. previše, daleko do kraja zone. Nakon reklama, drugi početak trenutku desi, mijenja pozicije naredbe od prvi početi: onaj koji je udario, trenutno staje i obrnuto. Padovi ili padovi umanjuju vjerojatnost u američkom fudbalu. Napadačka grupa ima četiri mjesta za izmještanje runde na najmanje deset jardi prema challengerovoj liniji. Svako preseljenje završava sa novim spuštanjem.

Ako je cilj deset travnjaka od prvog dole je dostigao prije četvrti dole, pultu je reset da prvi dole, obično naziva “1. kao i 10.”da napomenem da je 10 jardi još jednom od osnovne važnosti za grupu da dobije dodatno prvo smanjenje.

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *