Kако су се богатили Изетбеговићи за време рата: “Једна врећа злата за мог Бакира!“(ВИДЕО)

0

Сви смо свједоци огромног богатства које поседује Бакир Изетбеговић а у то спада вила на Пољинама у вредности од око 3 милиона евра, 2 стана у Истанбулу укупне вредности око пола милиона евра, ББИ центар Сарајево индиректни власник преко посредника.
Такође преко разних офшор компанија власник је и неколико фирми у БИХ а никада није пријавио своју праву вредност имовине нити колико новца има у страним банкама. Према проценама Бакир годишње у БИХ опере око 10 милиона свог властитог новца а неки аналитичари имају закључак да је његова укупна вредност и сва имовина коју има те новци у страним банкама иде у распону између милијарду и милијарду и 100 милиона конвертибилних марака.

Такође доста имовине је уписано и на Себију како би се умањила Бакирова вредност.

Одакле Бакиру оволики новац јер га сигурно није зарадио нити би могао за свој животни век.

Новац је у току рата скупљан по Арабији и Европским земљама за помоћ народу Босне иако тај новац никада није стигао до тог истог народа. Наиме у Босну су долазили десети делови прикупљеног новца и за 4 године рата у БИХ је за одбрану утрошено око 820 милиона ДМ, док су за одбрану прикупљена средства у вредности 10 милијарди ДМ. Многи учесници су сведочили тим догађајима а када су неколико година после рата проговорили о томе били су уклоњени или убијени.

У то је била упетљана МОС (Муслиманска обавештајна служба) под директном командом Бакира Изетбеговића а у њој су били највећи криминалци и убице тог времена а и данашњег. Ова служба и данас ради тајно за Бакирове приватне потребе уклањања и ликвидације неподобних особа и особа које су претња Бакировом плану о стварању Пашалука у БИХ.

Прикупљени новац је на разне начине након рата почео да стиже у БиХ а и дан данас стиже. Оно што је највећа иронија је да се тај новац не користи у обнову привреде, помоћ жртвама рата и слично него се њиме купују државна добра и компаније које индиректно долазе у власништво Изетбеговића.

Све оно што се направило на Пољинама и што је фамозни Ал шиди уложио у БиХ је уствари Бакиров новац или новац сакупљен током рата. Исти тај Ал шиди је био сиротиња до почетка сукоба у БИХ када је упознао мајку Бакира Изетбеговића а и самог Бакира те са њим ковао планове о крађи и послератном остварењу циља приватне државе.

Такође Изетбеговић индиректно поседује и неке офшор компаније по разним арапским земљама преко којих даје кредите сопственој држави а од своје државе узима камату и тако зарађује што је још један вид тешке пљачке народа у БиХ

 

Према проценама неких страних званичника Бакир Изетбеговић је тренутно најбогатији човек на Балкану.

 

Интервју

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*