Kампонески: Што се тиче донирања органа не верујем ни скандинавском систему а камоли нашем!

0

Kолико сам ја разумео, није проблем што нам је на челу министарства здравља човек са надимком „Доктор Смрт“ за кога се основано сумња да је за потребе највећег балканског нарко картела Земунског клана, као доктор у Kлиничком центру, докусуривао „клијенте“ који су некако преживели њихову сачекушу, човек који је дигао војни хеликоптер у немогућим временским условима зарад мало политичких поена у којем је страдало седморо људи укључујући и једну бебу, да би се на крају потпуно извукао од одговорности тако што су „службе и комисије“ пилота хероја оптужили да је био пијанац.

Није проблем што се на магнетне резонанце чека годинама, што људи цркавају по мрачним ходницима наших болница чекајући да их неко погледа, што нам лекари одлазе, што одлазе медицинске сестре, помоћно особље, ко год и где год, само да се извуку одавде . .

Није проблем што немамо дијагностички центар за који смо уредно добили новац пре десет година од Европске уније и нико га до сад није направио . .

Није проблем што немамо избора и сви уредно плаћамо једно здравствено осигурање, оно државно, које деценијама пљачкају разни произвођачи, добављачи и набављачи свега медицинског . .
Није проблем што су болесни људи третирани као стока, што овде важи она „не дао ти бог да се разболиш“ . .

Није проблем што је корупција у српском здравству метастазирала, што се пацијенти без сагласности користе као заморчићи за нове лекове . . није проблем што децу лечимо СМС-овима, а чак и кад се организујемо да помогнемо неком детету преко фондације Буди Хуман, онда га телевизије са националном фреквенцијом саботирају зато што се свете Александру Шапићу што се кандидовао за градоначелника Београда, па не може да се замоли за помоћ у њиховом програму, ал зато Слоба, Kија, Луна, Анастазија и остали могу милијарду минута годишње да затупљују и заглупљују седирану масу испред тв екрана . .

Није проблем што се сину Жељка „Задруга“ Митровића суђење развлачи годинама што је џипом убио девојчицу на пешачком прелазу, што је Омер Мехић сахрањен као пијандура, а не као херој, што су слике Лончара и Земунског клана као добар дан на мрежама . .

Све то и сви они нису проблем, него смо проблем ми који им не верујемо у часну намеру да ће са нашим органима спасавати животе . .
Ја за донирање органа не верујем ни Скандинавском здравственом систему, а камоли овој бескруплозној банди картелских саучесника, лопова и сецикеса . .

Имам право на то без тога да ме неко куне и призива ми ситуацију у којој ће ми нечији орган бити потребан . . .

Милан Kампонески

Извор: Фејсбук

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*