Кладионице: Вучић „сигурица“, Николића нема у понуди

Кладионице промениле квоте после најаве кандидатуре лидера напредњака

0

ПРЕДИЗБОРНИ политички земљотрес регистровале су и кладионице па је квота на победу Александра Вучића на председничким изборима сада само 1,02, што значи да је то, бар за кладионичаре – сигурица. Конкретно, ко уложи сто динара, зарадиће само два.

Николића, док се не разјасни ситуација са његовом могућом кандидатуром, нема у кладионичарској понуди.

До објаве Председништва СНС да ће подржати Вучића као кандидата, кладионице су му давале нешто већу квоту – 1,6. За Николића, понуда је до тада била 2,3. У понуди више нема ни Ивице Дачића који је најавио подршку актуелном премијеру, а раније су му кладионице давале шансу 1:10.

Мање шансе сада дају Вуку Јеремићу, за чију се победу за сваки уложени динар може добити 12, док је раније тај однос био 1:15. Саши Јанковићу уместо 1:18 сада дају 1:50. Ако би се неко кладио на лидера радикала Војислава Шешеља, могао да за сваки уложени динар добије 30, док би у случају тријумфа Бошка Обрадовића добар прогнозер добио чак 500 динара на један уложени.

Аутсајдери по кладионичарским листама су и: Расим Љајић са квотом 500, Сулејман Угљанин чија би победа донела 700 пута више од уложеног новца и Муамер Зукорлић на чији су тријумф кладионичари дали квоту чак 1.000.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*