Креманско пророчанство са тумачењем – О Америчком председнику забављачу и Трећем светском рату

0

Предговор:

Креманско пророчанство Тарабића је у ХХ веку тумачено духом времена. Последња издања овог пророчанства писана су у време комунизма, те је у њима очигледан утицај ове богоборне идеологије.

Пре комунизма, Креманско пророчанство се користило у пропагандне сврхе за међудинастичке сукобе. Требало је оправдати преузимање власти у Србији од стране Карађорђевића, па су политичари оног времена допуњавали ово пророчанство убацујући у њега делове који су служили у ту сврху.

Но без обзира на то све и на многе измене и редакције Креманско пророчанство је остало ипак једно аутентично пророчанство чија су се многа предвиђања испунила а нека још нису док се нека назиру и могу јасније разумети баш на основу овог пророчанства.

На крају, порука за све оне који одбацују Креманско пророчанство због накнадног утицаја довољно је рећи да су на исти начин писане и све књиге Библије. Последња Мојсијева књига садржи детаљан опис смрти и сахране пророка Мојсија. Јасно је да је тај део касније додат и да га није писао сам пророк Мојсије, па ипак цео свет Библију због тога не сматра лажном књигом, већ светом књигом.

Просто је немогуће током историје сачувати неко оригинално пророчанство од измена. Заправо боље рећи уметака и додатака, јер оно што је оригинално у самом пророчанству увек јасно и стилом и предвиђањем одудара од делова који су касније додати.

Ми ћемо се овде бавити само оним оригиналним деловима Креманског пророчантва а све накнадне додатке, попут оних комунистичких о човеку на белом коњу са звездом на челу који ће донети мир целој земљи, који су из чисто пропагандних разлога убачени, избацујемо.

„Прије овога рата на пријестоље великачког царства народа преко бескрајне воде устоличиће се један чоек који будне и сељак и чауш.“

Сељак и чауш, врло чудан опис за владара Америке. У време комунизма се тумачило да је то Роналд Реган, јер је Реган био глумац, међутим ништа се није догодило. Данас би се могло рећи да је то Доналд Трамп јер је он исто тако забављач као што су и глумци, тј. много приближније појму ЧАУШ је ријалити шоу којим је Трамп дошао на власт. А да га либерални кругови у Америци сматрају сељаком, тј простаком, то већ није тајна. Но опет то није никава одредница помоћу које бисмо засигурно могли знати да је он тај цар о коме говори пророчанство. У сваком случају чауш тј забављач јесте.

Иначе, чауш је појава на свадбама у Србији, када се један од гостију на свадби облачи као за маскенбал и трди се да увесели госте својим шала, досеткама и забавом.

Он више неће давати црвеном цару да се шири и да се богати, него ће се с њиме шиљбочити и препуцавати…

Познато је да је политика Доналда Трампа усмерена на зауздавање економског напретка Кине(црвеног царства).

Ондакар ће наступити велики преокрет и више неће бити нако ко што је бивало под другијем царевима који су били на пријестољу ове царевине прије његовог доласка.

Трамп је дефинитивно направио политички преокрет својом победом на изборима. Лево-либерални политичари, који су до сада водили Америку па и ЕУ су изгубили на утицају и значају, а ако ћемо искрено од њих нам је највише стизало пакости. Њихова усмереност ка Русији, тачније против Русије је довела до разорења Југославије и несрећа које су потом погодиле српски народ.

Трампова политика је усмерена према Кини, јер он не види Русију као озбиљну конкуренцију у економском смислу. и то би могао значити тај преокрет. Преокрет у спољној политици Америке која се одражава и на светску политику.

Тај нови цар узеће пушку, али неће пукнути на црвено царство него ће само шенлучити…

Шенлучиће и онај други, што ће касти, црвени цар.

Заоштравање односа са Кином, или како Тарабићи кажу „шенлучење“, војно присуство Америке у непосредној близини Кине у Јапану, Јужној Кореји и Јужном и Источном кинеском мору, указује да Трамп озбиљно планира да сузбије кинески утицај, па ако треба и ратом.

Али по пророчанству тог рата неће бити за време његове владавине.

Они књажеви које тај цар народа преко бескрајне воде будне изродијо са својом царицом, биће љутог убојитог лица, жеравичијех очију, те ће они пушке опалити.“

Тај рат између Америке и Кине започеће наследници америчког цара забављача и то ће по свој прилици бити Трећи светски рат.

„Kад избије овај љути рат, тешко онијем војскама које будну узлећеле у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води.“

Није баш благо онима који буду војевали на копну и на мору, али ће главни окршај Трећег светског рата бити вођен у ваздуху. У Другом светском рату се озбиљно ратовало и у ваздуху, но је ипак копнени рат био пресудан, али ће Трећи светски рат бити сав у знаку рата у ваздуху.

„Људи који будну водили овај рат имаће своје учењаке и мудраце који ће измишљати свакојаку танад за своје топове.

Kаде опале, ондакар ће ова танад, ђе год будне пала, умијесто да убије замађијаваће све живо, људе, војску и стоку.

Та мађија бацаће их у сан, те ће они нако замађијани спавати умијесто да војују, а посље ће се враћати у своју памет.“

„Ми у том рату нећемо војевати, али ће се други бити преко нашијех глава.

Јасно је по опису пророчанства да ће се у Трећем светском рату користити биолошко-хемијска средства да би се непријатељска војска онеспособила за ратна дејства.

Србија као војно неутрална држава, неће учествовати у том рату. Уласком у НАТО Србија би не само постала легитимна мета држава које буду у сукобу са НАТО већ би била и обавезна да шаље војску у те ратове.

Стога је најбоље да Србија не одустаје од своје неутралне позиције. Доста нам је било ратова и страдања у ХХ веку.

Приредио Патриот тим

Из књиге „Kреманско пророчанство“, Драгољуба Голубовића.
Издавач: „БАТА“, Београд, 1991
осмо, допуњено издање

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*