Лезбејка тукла жену на улици, јер труднице не треба да рађају децу! (ВИДЕО)

2

На скупу у Торонту кратко ошишана девојка је физички напала активисткињу покрета „за живот деце“ која се залаже против промоције абортуса. Ово није први случај насиља ултра-либерала пре 10 дана мушкарац који се залаже за промоцију абортуса шутнуо је у стомак жену са чијим се гледиштима не слаже.

Габриела Скварко студенткиња универзитета у Онтарију, која је истовремено запослена у школи за социјалне иновације снимљена је како напада две особе које припадају организацији Торонто против абортуса (ТАА).

Нападнута жена Блази Алејен изјавила је за телевизију Фоx да се напад десио без икаквог упозорења, када јој је кратко ошишана девојка ниодкуда пришла и почела да је гура и удара.

„Идемо! Хајде“ рекла је Скварко, нападајући девојку. Снимак је изазвао масу негативних коментара, међу којима су присутни и они који нападају Габриел Сварко за мржњу према хетеросескуалним женама и отужују је да је насилни напад починила због својих лезбејских склоности и мржње према особама које нису њеног сексуалног опредељења.Ово није први случај оваквог насиља. У Kанади је пре само 10 дана, дошло до идентичног напада од стране либералистичких и ултра-левичарских група када је један од мушкараца шутнуо ногом у стомак жену која подржава покрет „за живот“.Премијер Kанада Џастин Трудо није осудио овакве напада. Вођа владајуће странке у тој земљи познат је по својим ултра-либераним ставовима, подршци масовној миграцији и изразито подржава глобализацију. Опозиција је осудила понашање Трудоа и оптужила га да прећутно подржава и стимулише насиље.

Извор: Дневна Газета/Fox

2 КОМЕНТАРА

  1. Да то је канада земља где влада ђаво и његови следбеници.Нажалост у тој земљи живим.Данас су пооштрили санкције
    Венецуели,недавно су легализовали дрогу нешто пре тога зоофилију( свако некажњено може да има секс са својим
    4ножним љубимцем) а до краја маја о.г.,службеницима свуда запошљеним по Канади биће забрањено за време радног времена да носе хришћанске симболе ( чак и 1цм крст да је велик)

    • Iskreno zbog takvih stvari i ne zelim da napustim Srbiju,mada ce to i ovde sve da dodje…Daleko bilo,a ljudi se loze na pare pa i ne razmisljaju u kakvom sistemu ce sutra deca da im rastu,a na zalost ti kao roditelj ne smes ni da ga ucis normalnim stvarima jer si onda protiv sistema,a to se tamo ne tolerise odmah ti pokucaju na vrata.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*