Марија Мали: Знам која је фирма ангажована за рушење у београдском насељу Савамала

„СПРЕМНА САМ ДА ТО ОТКРИЈЕМ НАДЛЕЖНИМ ОРГАНИМА, АЛИ МЕ ДОСАД НИКО НИ ПОВОДОМ ЧЕГА НИЈЕ ПОЗВАО“

0

МАРИЈА Мали, бивша супруга градоначелника Београда Синише Малог, изјавила је да зна која је фирма ангажована за рушење у београдском насељу Савамала и да је спремна да то каже надлежним органима, али да је нико није позвао.

Она је у интервјуу за недељник НИН навела да је до сада ниједан орган није позвао ни по једном питању о којем је говорила.

Марија Мали је рекла да јој је бивши супруг одузео децу, да је добила отказ и тужбу за одузимање стана у коме се налази.

„Запретио је нашим пријатељима који су се усудили да буду на мојој страни. Добијам непријатне поруке. Знам да ме прати и прислушкује. Чиме више може да ме казни? Не бојим се ничега. Говорим истину и борим се за своју децу“, рекла је Марија Мали.

Говорећи о изјави достављеној Агенцији за борбу против корупције да јој је отац оставио у наследство 95.000 евра, а за коју тврди да је потписала под притиском, она је навела да су Мали и његов адвокат без њеног знања поднели објашњење да је 2013, пошто јој је преминуо отац, наследила 95.000 евра и да има преписку која то доказује.

„Убедио ме је да је то једино исправно, због наше деце. Да морамо да покријемо те паре које смо потрошили, да кажем шта год, само да он буде чист, да бисмо ми могли да живимо нормално и даље, шта год је то значило. Имао је свакакве идеје како ће у супротном да ми науди и како ће да ме уништи. Ја сам тог дана била натерана да лажем, али сам одмах сутрадан послала поруку и њему и адвокату да не дозвољавам да се та изјава поднесе Агенцији за борбу против корупције. Имам сачувану ту преписку и одговор од Синише да ништа не бринем и да моја лажна изјава неће бити прослеђена“, навела је Марија Мали.

Она је додала и да јој је Мали претио да ће добити отказ.

„Сачувала сам преписку којом ми је најавио да ћу добити отказ. Питао ме је да ли су ме звали из Бамбија, одговорила сам да нису, узвратио ми је да ће ме звати. И заиста су ме потом позвали да дођем да потпишем споразумни раскид уговора. Пошто нисам отишла да то потпишем, добила сам отказ поштом. Након тога ми је рекао: Немој да ти пада на памет да тражиш посао у овом граду док сам ја градоначелник!“, навела је бивша супруга Синише Малог.

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*