Михајловић: Ђилас лицемер, обећава бригу, оставио дугове

0

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић упитала је да ли је Драган Ђилас, који данас обећава бригу за људе, исти онај Драган Ђилас чија власт је оставила иза себе дуг од 5,3 милијарди динар

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић упитала је да ли је Драган Ђилас, који данас обећава бригу за људе, исти онај Драган Ђилас чија власт је оставила иза себе дуг од 5,3 милијарди динара према најугроженијим Београђанима, деци, трудницама и породиљама.

“Преварио се бивши градоначелник Драган Ђилас ако мисли да је заборављено шта је оставио иза себе, и да може да обмањује грађане лажним обећањима. Лицемерно је да бесплатне вртиће и помоћ за станарину младим брачним паровима обећава Ђилас, чија власт је оставила дуг према трудницама и породиљама од готово 390 милиона динара”, каже Михајловић.

Она додаје и да је актуелна градска власт тај дуг измирила и да Град Београд данас нема ни дан кашњења у исплати социјалних давања, саопштено је из прес службе Михајловић.

Она истиче да грађани на предстојећим изборима у Београду имају прилику да још једном покажу шта мисле о онима који су граду оставили дуг од 1,12 милијарди евра и који знају само како да потроше новац грађана, али не и како се буџетом располаже одговорно и домаћински.

“Како изгледа кад се заиста брине о људима показала је управо ова градска власт, тако што је смањила дуг Београда за 500 милиона евра, увела ред у јавна предузећа која су под Ђиласом грцала у губицима, тако што је обезбедила помоћ за све породиље у Београду и нових 12.000 места у вртићима”, каже Михајловић.

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*