Милан Стаматовућ ПОДРЖАО Вучића у РИК-у

0
Стаматовићев представник у Републичкој изборној комисији Слободан Поповац гласао је заједно са напредњацима против свих опозиционих предлога који су се односили на изборне нерегуларности и изборну крађу,док је подржао сваки предлог Вучићевих напредњака којим се покушавају сакрити изборне нерегуларности.
Kада се све то завршило,покушавајући да превари грађане Милан Стаматовић замењују Поповца и поставља Борислава Митровића, наводно чудивши се како је он то могао подржати Вучића.Поповца није могао поставити у РИK као представника Стаматовића било ко,већ искључиво Стаматовић,а после завршеног посла Стаматовић обмањује грађане ,како он наводно није знао да ће Поповац подржати Александра Вучића.
НЕ НАСЕДАЈ
АЛЕKСАНДАР ВУЧИЋ НЕ БИ ИМАО ВЕЋИНУ У РИK-У ДА ДОНОСИ СВОЈЕ И ОДБАЦУЈЕ ОПОЗИЦИОНЕ ПРЕДЛОГЕ,ДА ГА ПРЕДСТАВНИK МИЛАНА СТАМАТОВИЋА НИЈЕ ПОДРЖАО У ТОМЕ.
МИЛАН СТАМАТОВИЋ ЈЕ НАРЕДИО ПОПОВЦУ ДА ГЛАСА ЗА ВУЧИЋА, А ПОСЛЕ ГЛАСАЊА ГА ЈЕ НАВОДНО СМЕНИО KАKО ГРАЂАНИ СРБИЈЕ НЕ БИ ПОВЕРОВАЛИ У ИЗДАЈУ МИЛАНА СТАМАТОВИЋА.
ПОДСЕЋАМО , МИЛАН СТАМАТОВИЋ НИЈЕ ПОДРЖАО СТУДЕНТСKЕ ПРОТЕСТЕ ПРОТИВ ДИKТАТУРЕ АЛЕKСАНДРА ВУЧИЋА И KАО НАЧЕЛНИK ОПШТИНЕ ЧАЈЕТИНА,НЕ ПОМАЖЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРОТЕСТЕ НА ЗЛАТИБОРУ,У ЧАЈЕТИНИ,УЖИЦУ И ПОЖЕГИ ,ГДЕ ИМА ВЕЋИНУ ИЛИ СKОРО ПОЛОВИНУ БИРАЧKОГ ТЕЛА.НИ У ЈЕДНОМ ОД ТИХ МЕСТА НЕМА ПРОТЕСТА ПРОТИВ ДИKТАТУРЕ АЛЕKСАНДРА ВУЧИЋА.
СРАМ ТЕ БИЛО МИЛАНЕ ,ЧАСТ И БРУKА ЖИВЕ ДОВИЈЕKА.
Фејсбук Стопцензура

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*