Милица Заветница: НАТО опозиција покреће хајку на мене зато што се зовем слично као особа запослена у Трезору!

0

Мој први деманти на лажи НАТО агената!

Драги пријатељи, не волим да пишем демантије, одговоре на клевете, неистине и полустине. Држим се оне народне – Пси лају, каравани пролазе.

Тако сам прећутала увреде на рачун моје породице, оца, супруга, фамилије…Неки су чак тврдили да нисам родом из Калуђерице, други да ми јакна кошта 50 000е. Трећи да ме плаћају стране службе, четврти да сам пројекат домаћих. Све сам оћутала.
Вечерас ме НАТО опозиција оптужила да сам запослена у Трезору и да ме је на место в.д. директора именовао Синиша Мали.

Игром случаја, госпођа која је именована на ту функцију зове се Милица Ђурђевић. То им је било довољно да покрену читаву хајку по друштвеним мрежама.

Милица је најчешће име у Србији. Презиме Ђурђевић такође није ретко, али ако већ хоће, формално правно, ја сам Милица Ђурђевић Стаменковски.

Пошто је реч о коинциденцији да се особа запослена у Трезору делимично слично зове и презива, ево ја их позивам да затраже од Повереника за информације од јавног значаја потврду да ли је реч о Милици из Заветника, тј. о мени.

Када се буду уверили да су изнели неистину, очекујем јавно извињење за клевету и покушај обмањивања јавности. У супротном, могу само да помислим да су опседнути нашим радом и људима из Заветника почели да халуцинирају, па им је свака Милица асоцијација на мене.

Тој в.д. директорки честитам на избору, а када ми будемо преузимали одговорност и институције на та места ће нас бирати народ, и верујте, радије ћу одабрати неки други ресор одакле ћу моћи да се свим легалним и легитимним методама обрачунам са НАТО агентима у Србији и станем на пут онима који су пљачкали овај народ.

И да, занимљиво је то како напади крећу баш у данима када Заветници започињу регистрацију политичке странке. Залуд им је, чисти смо ко суза.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*