„Миљеница Америке“ разбеснела пола Америке!

0

Оно кад у новчанику пронађеш новац за који ниси ни знао да је тамо, написала је глумица поред фотографије на којој позира са три штека новчаница.

Миљеница Америке, како су медији тепали Џенифер Анистон, направила је велики гаф. Наиме, 47-годишња глумица је објавила фотографију на којој у приватном авиону позира са штековима новчаницама, што се није нимало свидело њеним обожаваоцима.

„Оно кад у новчанику пронађеш новац за који ниси ни знао да је тамо“, написала је глумица поред фотографије на Инстаграму, на којој позира с три штека новчаница. Звезда серије „Пријатељи“ мислила је да је ова фотографијасимпатична и смешна и сигурно се надала позитивним реакцијама, али то се није догодило.aniston„Патетична фотографија“, „Ово је мало дегутантно“, „Возиш се у приватном авиону и сад си то као случајно нашла, баш јадно“, „Знаш ли колико је гладне деце у свету, то није мало пара“, „Мора да је реч о великом новчанику“, „Ово је врло ниско и егоистично од тебе. Стиди се“, само су неки од бројних негативних коментара које су јој оставили видно разочарани обожаваоци.

Већина ју је назвала бахатом, па су почели да јој набрајају како би само део долара које држи у руци решило неке њихове проблеме и поручили су јој да се више не хвали таквим фоткама.

Многи су је сажаљевали након развода од Бреда Пита који ју је оставио због Анђелине Џоли, па су углавном били на њеној страни. Али сва љубав према љубимици Америке могла би да нестане након ове фотографије.

БКТВ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*