МНОГО ИХ БОЛИ ИСТИНА: ДПС напада српског политичара сакривајући се иза олињалог Вука Драшковића

0

Минорни политичар из Београда Ненад Поповић, познатији као руски богаташ и руски експонент у Србији, већ неко вријеме се окомио на Црну Гору, саопштено је из Демократске партије социјалиста (ДПС).

Из ДПС је оцијењено да се Поповић на Црну Гору окомио „све гласније и безочније, откако Москва не гледа благонаклоно на њено скоро чланство у НАТО“.

„У интервјуу јучерашњем листу ‘Данасу’, у којем најављује и могућност кандидовања на предсједничким изборима у Србији, поновио је своју недавно изречену тврдњу да ‘оно што је некада Србима у НДХ радио режим Павелића, сада у Црној Гори ради режим Ђукановића само перфиднијим методама’. Није изостао ни уличарски језик увреда на рачун предсједника ДПС-а. Још се бестидно хвали како је ‘о томе’ говорио званичницима у Москви, а упознаће и Вашингтон“, наводе из ДПС-а.

Болест је свачија, подсјећају из ДПС-а на стару српску народну изреку, која им се у овом случају учинила прикладном за дневнополитичку борбу са противницима.

„Занимљиво је да је ‘Данас’ на истој страни објавио и текст Вука Драшковића посвећен српским ‘назовирусофилима’.Он их доводи у везу с давном Лењиновом опаском о назовибољшевицима, за које је рекао да су од сто њих деведесет ниткови, а девет кретени. Драшковић између осталог констатује да је зачуђујуће да неко у Москви за овдашње промотере Русије бира ‘ниткове и кретене’. Садржај интервјуа Ненада Поповића послужио је као одлична илустрација Драшковићевог текста“, наводе из ДПС-а.

Принцип.ме

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*