Slot bonus dobrodošlice spada u neizostavni deo ponude svake respektabilne online virtualne kladionice. Online virtualne kladionice koriste ovaj bonus u marketinške svrhe, tačnije kako bi privukla nova igrače. Sa druge strane, igračima ova vrsta bonusa može biti idealan način da uvećaju svoj budžet za klađenje i isprobaju virtualne igre bez rizikovanja sopstvenog novca.

U skladu sa reputacijom jednog od najvećih priređivača igara na sreću u Srbiji i regionu, kompanija Mozzart je za sve nove igrače pripremila izdašan bonus dobrodošlice. U nastavku smo za vas pripremili sve što trebate znati o Mozzart bonusu dobrodošlice.

Mozzartbet

Kompanija Mozzart je osnovana prije 20 godina i dugo vremena su jedna su od najvećih sportskih kladionica u Srbiji. Prije nekoliko godina, u skladu sa zahtevima tržišta kompanija je odlučila u svoj repertoar uvrstiti i virtualne igre.

Mozzartbet Malta LTD je kompanija registrovana na Malti i licencirana je kao online virtualna kladionica od strane Malteške Uprave za Igre na Sreću. Navedena licenca predstavlja garanciju igračima da je Mozzartbet virtualna kladionica bezbedna i da ispunjava sve standarde i protokole koje online kockarska industrija zahteve.

Mozzartbett Virtualna Kladionica

Mozzartbet

Osim što je legalan i licenciran u online industriji, Mozzartbet virtualna kladionica u ponudi ima i veliki broj slot igara. Pored neizostavnih online slotova, virtualna kladionica igračima nudi i igre za stolom, video poker i igre sa deliocem uživo.

Mozzartbet virtualna kladionica u ponudi ima preko 500 različith naslova koji dolaze od nekih od najpoznatijih virtualni softver provajdera u industriji poput Playsona, Pragmatic Playa, GreenTube-a i drugih.

Još jedna bitna odlika ovog operatera je i veliki broj platnih metoda za uplatu sredstava. Igračima iz Srbije su dostupne uplate putem VISA i MasterCard kartica, e-Novčanika poput Skrilla i Netellera, Klarna, Rapid Transfer, Safe Charge i Trustly.

Mozzartbet bonus dobrodošlice

Za sve nove igrače koji se registruju i naprave depozit, Mozzartbet virtualna kladionica je pripremila bonus dobrodošlice koji se sastoji od nekoliko delova. Mozzarbet-ov velikodušni bonus dobrodošlice igrače nagrađuje sa do €400 na sledeći način:

  • Bonusom za slot igre – 100% do €300
  • Bonusom za sportsko klađenje – 100% do €100
  • 100 besplatnih spinova
  • Free bet u vrednosti od €20

Aktiviranje Mozzartbet bonusa dobrodošlice

Proces preuzimanja Mozzart-ovog bonusa dobrodošlice je poprilično jednostavan. Kako bismo vam dodatno olakšali aktivaciju bonusa, za vas smo pripremili uputstvo:

  1. Registrujte se na https://www.mozzart.com/
  2. Napravite depozit u minimalnom iznosu od €300
  3. Odaberite opciju „Aktiviraj bonus“
  4. Unesite Mozzartbet promo kod „BONUS400“ i izvršite depozit
  5. Bonus novac i besplatni spinovi će biti dodeljeni na vaš nalog

FAQ

Da li je Mozzartbet bezbedan?

Da, Mozzartbet virtualna kladionica je u potpunosti bezbedan i poseduje licencu od Malteške Uprave za Igre na sreću koja se dodeljuje samo onim online virtualnim operaterima koji posluju u skladu sa standardima online virtualne industrije.

Da li mogu dobiti bonus dobrodošlice ukoliko već posedujem nalog na Mozzartbet-u?

Ukoliko posedujete nalog na Mozzartbet virtualnoj kladionici a da pri tome do sada niste napravili depozit, imate pravo na bonus dobrodošlice. Dovoljno je da napravite prvi depozit i pratite korake za aktivaciju bonusa koje smo naveli u tekstu iznad.

Da li mogu dobiti bonus dobrodošlice ukoliko sam već napravio prvi depozit?

Nažalost, ukoliko ste već napravili prvi depozit u Mozzartbet virtulnoj kladionici nećete biti u mogućnosti ostvariti pravo na Mozzartbet bonus dobrodošlice.

Da li mogu dobiti Mozzartbet bonus dobrodošlice bez korišćenja bonus koda?

Mozzartbet bonus dobrodošlice je moguće ostvariti samo prilikom prvog depozita na Mozzartbet i to koriđtenjem bonus koda „BONUS400“. Ukoliko ne iskoristite bonus kod, bonus dobrodošlice vam neće biti dodeljen.

Kako mogu aktivirati Mozzartbet bonus dobrodošlice?

Proces aktivacije Mozzartbet bonusa dobrodošlice je vrlo jednostavan. Dovoljno je da napravite nalog na Mozzartbet veb sajtu i izvršite prvi depozit prilikom kojeg ćete unijeti bonus kod i odabrati opciju aktivitanja bonusa. Detaljan opis ovog procesa možete pronaći u tekstu iznad.

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *