На предизборни скуп СПС у Ковину дошао смешан број људи!

0

Градски трг у Kовину био је раније током дана поприште тоталног фијаска предизборног скупа Социјалистичке Партије Србије на овом локалу.

Подсећамо, у Kовину је у току локална предизборна кампања, а избори су расписани за 23. април.

Међутим, грађани су били незаинтересовани за скуп и пропратни концерт СПС-а, па је тако локалних становника било пар десетина, што нам је потврдио репортер са лица места. Kако би попунили празнину на градском тргу, организатори скупа довели су два полупразна аутобуса, један из Смедерева а један из Вршца.

Трг на којем је био организован предизборни скуп је био празан што је показало да СПС нема подршку грађана у овом јужнобанатком месту. Али зато то није омело високе функционере СПС-а Душана Бајатовића и Александра Антића да „прошетају“ своја скупоцена одела, ципеле и аутомобиле. Није сметало ни Бојану Торбици, председнику покрајинског одбора ПС чији се шеф на верност заклиње Александру Вучићу, да стоји у друштву са пропалим ковинским СПС кадровчићима који немају будућност.

Скупи концерт „Галије“ одржан је пред неколико десетина грађана Kовина. Становници Kовина јасно су ставили до знања Социјалистима да немају никакву подршку у овом месту, јер добро знају ко су кандидати за одборнике. Ипак, као што се види, новца је било за концерт „Галије“ и огромне ЛЕД екране.

Посебно је интересантно да су датум одржавања скупа заказали баш на Велику суботу, када је обичај у Србији да се не слави.

Без обзира на то што је евидентно да кандидати локалног СПС-а апсолутно немају никакав програм за изборе, ништа их није спречило, као и високе функционере ове партије да по киши која је почела да пада током концерта групе „Галија“ мало играју, забављају се…

Без предизборног програма, без конкретних предлога за унапређење квалитета живота становника Општине Kовин, али зато уз скупа одела, ципеле, аутомобиле и ђускања. Тако би се у једној реченици описао предизборни скуп СПС у Kовину.

Извор: Јужни Банат

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*