НАПАД НА СРБЕ У ЗАДРУ: Раднике шутирали и гађали бакљом (ВИДЕО)

0

Инцидент се догодио синоћ, нешто после 22 часа, на паркингу у Задру, када су мушкарци стари око 30 година најпре вербално, а затим и физички нападнути

Две особе ухапшене су у Задру због напада на двојицу радника из Србије, а према наводима хрватских портала један од ухапшених је члан навијачке групе „Торнадо“.

Напад се догодио синоћ, нешто после 22 часа, на паркингу у Задру, када су мушкарци стари око 30 година најпре вербално, а затим и физички нападнути, наводи Index.hr.

Потом су две запаљене бакље бацили према нападнутим мушкарцима и отишли са места напада.

Полиција је саопштила да је једна непозната особа физички напала 30-годишњака који није повређен. Објављено је и да је ухапшен један 18-годишњак, а да се за осталим нападачима и даље трага.

Портал Zadarski.hr је јавио је да су нападнути радници из Србије и да су ухапшене две особе, од којих једна припада навијачкој групи „Торнадо“.

Тај портал је објавио и видео снимак на ком се види да су радници хтели да уђу у зграду у којој су имали обезбеђен смештај кад су их с леђа заскочила двојица мушкараца.

Почели су да их ударају ногама, а један од нападача је запалио бакљу.

После неколико тренутака нападачи су побегли, а бакљу су бацили према радницима. Бакља се одбила од зграде и откотрљала под аутомобил.

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*