„НАШМРKАНИ ДИРИГЕНТ, ДЕГЕНЕРИK И СЕОСKО Г**АНЦЕ“ Окршај Жељка Митровића и Сергеја Трифуновића

0

„Дегенерик“, „Нашмркани диригнет“, „Го**нце сеоско“ – ово су само неке од увреда које су у последњих неколико дана на друштвеним мрежама разменили власник ТВ Пинк Жељку Митровић и глумац и новопечени политичар Сергеј Трифуновић. Повод за окршај и салву увреда овог пута је – лидер „Двери“ и један од лидера СЗС Бошко Обрадовић.

„Лажовчић“, „фићфирић“, „љубичица“… такође су се нашли у дневнику увреда које су тим поводом размењене.

– Бошкић, нисам ја једини који мисли да си дегенерик и го*анце сеоско, али ако опет будеш пи**а и одустанеш од партија испред Пинка, у суботу, ја ћу те доживотно звати и приватно и јавно ЉУБИЧиЦА МИЛА! Сергеј се броји такође! – написао је Митровић.

То је било сасвим довољно да одреагује лидер ПСГ Сергеј Трифуновић, који је Митровића назвао „нашмрканим диригентом“.

– А таман смо дебатовали да ли има смисла да уопште идемо на ружичасту го*новизију. Увек нам дате мотив. Хвала нашмрканом диригенту – одговорио је Трифуновић.

 

 

„Расправа“ се ту, међутим, није завршила:

– Сергеј драги, једва чекам да дођеш да видииш ко је нашмркани кретен! Брате нема љутње, ти си ово траżио! – одговорио је Митровић на Сергејев твит, на шта је лидер ПСГ поручио „Ето нас шећеру“.

 

Свему је претходио још један Митровићев твит на рачун Бошка Обрадовића.

– Бошко, пошто нећеш да нам лепо кажеш колико је људи јуче било на протесту, данас нам је на реду час математике! Лекција бр 1. Боле + политика – народ = табаџија Ђики – политика – народ = магарац Вук – истина + лажов = фићфирић ЗНАЧИ Боле + Ђики + Вук = Kукуууууууу – навео је он.

Слично се десило пре петнаестак дана, када је Обрадовића назвао „чачанским ђилкошем“, на шта му је лидер Двери одговорио: „Нека се припреми Пинк“.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*