“Не желим да на екрану видим пријатеље које сам изгубио”

0

Најчувенији “тупаџија” на свету, глумац Николас Линдхерст, који је у хит серији “Мућке” играо Роднија Тротера, открио је у једном интервјуу да “је најстидљивији глумац на свету” и да једва може да погледа себе у некој серији, али не и у оној која га је прославила.

Николас је однедавно и званично звезда најомиљеније серије свих времена, али “и даље не капира” колико је популаран и вољен.

“Моја жена се и даље јако љути на мене. Kаже ми: ‘Ти стварно не капираш, зар не? Не видиш оно што сви остали мисле?’ Не, ја то не видим. Не волим ни да се гледам на телевизији. Сада поготово и не могу да гледам ‘Мућке’. Толико њих нас је напустило. Не желим да на екрану видим пријатеље које сам изгубио.Људе којима смо правили журке изненађења за рођендане, људе које сам зезао, задиркивао. То је моја породица. Била је моја породица. Тешко ми је. Сећам се, једном ми је Ленард Пирс (који је у серији играо Деку Тротера) рекао: ‘Знаш, изашле су неке ВХС машине за снимање. То значи да ћемо сада живети заувек, да ли си размишљао о томе’”, рекао је “Родни” и додао да му је одговорио: “Боже, није ми то пало на памет.”

Линдхерст је открио да више нећемо гледати нове “Мућке”: “Никада. Немогуће је без Џона”, (Џона Саливена, креатора серије). “Изгубили смо Рожера (Тригера), Kена (власника “Рагине главе” Мајка), Бастера (Ујка Алберта), Ленарда, Роја… Толико њих нас је напустило. Последњих година се Дејвид Џејсон и ја стално виђамо на сахранама.”

Недељник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*