Ненад Поповић: Kao врхунац хајке Кадрија Весељија је убиство Оливера Ивановића!

0

Мучко и гнусно убиство Оливера Ивановића је терористички чин који представља отворен напад на Републику Србију, на њене националне интересе на Косову, али и на Србе у јужној покрајини”, поручио је данас председник Српске народне партије Ненад Поповић.

Лидер СНП-а је истакао да је овај злочин атак на политику стабилности и окупљања око најважнијих државних и националних интереса коју воде председник Републике и Влада, а све са циљем изазивања нових раздора и сукоба, не само међу Србима на Косову, већ и у Србији.

Након снажно израженог јединства народа у јужној покрајини, који опет постаје снажан и политички и популациони фактор, уследили су напади на Србе, претња ратом и убиствима од стране терористе и злочинца Кадрија Весељија, и као врхунац нове хајке на Србе – убиство Оливера Ивановића. Ништа се не дешава случајно на Косову у ових неколико дана и све изгледа синхронизовано и планирано”, поручио је Поповић.

Он истиче да је очигледно да снажна, самостална и независна Србија, која се бори за своје Косово и гради пријатељство са Русијом и другим важним државама, не одговара многима, који желе да је виде подељену, посвађану, понизну и слабу.

Сада нам је најважније окупљање, мир у народу и јасна свест да смо нападнути и угрожени”, закључио је Поповић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*