Обамине ПРЉАВЕ ТАЈНЕ: Варао Мишел, користио кокаин и флертовао са геј професором

0

У новој биографији бившег америчког председника Барака Обаме откривени су наводни шкакљиви детаљи из његове младости

Kњига “Звезда у успону: Стварање Барака Обаме”, коју је написао добитник Пулицерове награде Дејвид Гаров наводи како је Обама био прави женскарош и да је чак варао Мишел пре него што су се венчали, пише „Дејли мејл“.

У књизи су изнесени детаљи његових љубавних веза.

Тако је описано да је након студија са извесном Џеневив Kук спавао на првом састанку и да је она написала и песму о сексу са њим. Она је рекла како су имали страствену везу, али и да су заједно користили кокаин.

Међутим, она је рекла да су ипак више волели да користе марихуану.

Барак Обама је раније признао да је као тинејџер пробао кокаин, али књига наводи да је ипак наставио да га користи у раним двадесетим годинама.

Kада су раскинули након годину и по дана везе, Џеневив је почела везу са његовим најбољим другом.

У књизи пише како је Обама имао више девојака пре Мишел и да су многе биле белкиње.

Међутим, он је наводно разматрао и геј везу. Док је био на колеџу флертовао је са једним професором асистентом Лоренсом Голдином који је био отворено геј.

Голдин је имао велики утицај на Обаму и био је један од његових омиљених наставника, рекао је Обама у каснијим интервјуима.

Али, нова биографија која ће бити објављена 9. маја пише како је Обама својој девојци на колеџу наводно признао како размишља о вези са особом истог пола јер му се чини да је она „мање компликована од хетеросекусалне везе“.

Обама је једну жену двапут запросио пре него што је упознао Мишел, своју садашњу жену, и наводно је наставио да је виђа и у току прве године везе са Мишел.

Шила Мијоши Џегер је скоро избегнута у Обаминој аутобиографији „Снови мог оца“ где је просто све своје бивше девојке белкиње искомбиновао у једном лику књиге.

Међутим, према новој биографији, Џегерова је имала велику улогу у Обаминиом животу. Они су неко време живели заједно, а у књизи се спомиње и могућност да ју је варао.

Наводно га је два пута одбила када ју је запросио и наставили су да се повремено виђају и након што је почео везу са Мишел.

Међутим, то је престало када су се 1992. године Барак и Мишел венчали.

Барак и Мишел Обама још увек нису коментарисали наводе из ове књиге.

 

Блиц

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*