Обесила пса луталицу пред дететом(ВИДЕО)

0

На друштвеним мрежама овог викенда објављен је језиви видео-снимак који приказује мучну сцену која је згрозила бројне грађане БиХ, али и целог региона.

Kако преноси Радио Сарајево, видео-снимак је настао у Босанској Дубици, а на њему се види како једна мајка, наводно медицинска сестра А. Л., пред очима свог детета, обесила пса луталицу. Снимак је на свом профилу на Фејсбуку, објавио Д. А.

Према његовим речима, снимак је настао у недељу око 17 часова, а шта је на њему откривено тек прегледом надзорне камере.

„А. Л. је јуче око 17 убила ни криву ни дужну кују у нашем воћњаку пред очима свог детета. У видеу можете видети како није била самоодбрана од пса, већ ју је дозвала с храном и завезала шпагу око врата, одвукла до ограде, затим је завезала кују високо за ограду и стегла шпагу да се удави.

Пас није ни лајао нити је показивао било какав вид насиља, па се стварно питам како неко има срца убити животињу овако хладнокрвно пред очима свог детета“, написао је он на свом профилу на Фејсбуку, уз постављен снимак.

Kако је пренео Радио Сарајево, бројни грађани БиХ били су шокирани снимком, а неки су се питали и „драги људи, где ми ово живимо“.

Kако се незванично сазнаје, полиција је одмах изашла на место погубљења пса и против жене ће бити поднета кривична пријава.

Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*