Обрадовић: Неолиберална тоталитарна идеологија уништава породице и слаби наше нације

1

ЛИДЕР ДВЕРИ У БУДИМПЕШТИ ГОВОРИО НА ГЛОБАЛНОМ ФОРУМУ ПОЛИТИЧКИХ ЛИДЕРА
„Важно је да схватимо да је стварање пропородичног друштва и државе неодвојиво од очувања националног суверенитета, снажне домаће економије, националног, културног и религијског наслеђа. Можемо да будемо веома различити, али смо истовремено и веома слични, јер сви ценимо и негујемо наше вредности, историју и наше породице“
ЈУЧЕ је у Будимпешти одржан Глобални форум политичких лидера. Ово је догађај без преседана, јер су се по први пут сусрели пропородични лидери из Европе и света. На овом догађају говорио је и председник Двери Бошко Обрадовић, на коме се учествовало искључиво по позиву.

„Наше је чврсто уверење да друштво може да реши многе велике проблеме са важном пропородичном политиком. Важно је да схватимо да је стварање пропородичног друштва и државе неодвојиво од очувања националног суверенитета, снажне домаће економије, националног, културног и религијског наслеђа. Можемо да будемо веома различити, али смо истовремено и веома слични, јер сви ценимо и негујемо наше вредности, историју и наше породице. За будућност Европе и читавог света је значајно да схватимо ове разлике и да их поштујемо, али је још важније да идентификујемо оно што нас уједињује и што ће нам омогућити да створимо другачији свет од оног у коме сада живимо“- рекао је Бошко Обрадовић.

Он је истако да сви ми плаћамо цену неолибералне тоталитарне идеологије, која жели да уништи наше породице, ослаби наше нације и испоручи наше државе интересима глобалног капитала.

„Због тога ми предлажемо концепт породично оријентисаних партија. Хајде да заједно радимо и створимо платформу око које можемо да се сложимо и да покажемо свету да можемо створити нешто ново и фундаментално различито од неолибералног концепта друштва. Ово је будућност света. Породично оријентисана друштва и државе и заштита природне породице“ – закључио је Обрадовић.

У оквиру форума, делегација Двери коју су чинили Бошко Обрадовић, др Немања Зарић, Марија Јањушевић и Југослав Кипријановић, сусрела се са веома битним људима и политичким лидерима Европе и света, са којима су разменили политичке ставове, утврдили контакте, даљу политичку сарадњу и заједнички посетили Парламент Мађарске.

Најважније личности са којима су се сусрели су Жолтан Балог министар за људске ресурсе у Влади Републике Мађарске, Каталин Новак државна секретарка за породицу и омладину, Олга Епифанова потпредседник Руске Думе, Фред Најл члан парламента Аустралије, Антони Шимански сенатор из Пољске, Беатрикс фон Сторч, посланик Европског парламента (Алтернатива за Немачку), Ана Заборска посланик Европског парламента, Клаудио Дамико међународни секретар Лиге севера Италије, као и многи други.

(саопштење Српског покрета Двери)

Факти

1 КОМЕНТАР

  1. Држава заснована на идеологији било каквог капитализма (не само неолибералног) НЕ МОЖЕ никад бити „… стварање пропородичног друштва и државе…“!!! Не постоји брига о породици у капитализму! Капитализам (било које врсте), познаје само идеологију новца и профита! Значи сво ово Бошково ламентирање над растуремом српском породицом је у циљу прикупљања политичких поена, а не у циљу решавања истинских проблема!
    Остајте с’ Богом, догодине на Космету!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*