Одласио се и Медицински факултет поводом случаја Милан Јевђић

0

Проверили смо Миланове наводе и контактирали смо Медицински факултет ради додатних информација

Милан Јевђић је момак који је гостујући у емисији „Живот прича“ код Татјане Војтеховски поделио Србију.

Иако су се многи у почетку сажалили на његову „тужну причу“, дошло је до обрта. Након што се огласио човек који га је наводно финансирао, пола Србије је је осуло паљбу по овом момку.

Милан је иначе студент пете године медицине. Kако је рекао, никада није пао ниједан испит иако нема услове за студирање. За студентски дом, каже, не може да аплицира, као ни за кредите и стипендије јер је у оку закона он и даље под старатељством мајке, с којом једва да има контакт, а од оца, ког је видео само четири пута у животу, и то на суђењу, има додељену алиментацију.

Ми смо проверили његове наводе и контактирали смо Медицински факултет ради додатних информација. Они су нам потврдили да је Милан њихов студент.

– Милан Јевђић јесте студент Медицинског факултета Универзета у Београду. Његова финансијска ситуација нам није позната јер се Факултету никад није обратио с молбом за пружање финансијске или било какве друге врсте помоћи.

Подсетимо, Милан је причао како су му прве успомене из детињства биле тешке батине које је добио од очуха. Имао је тада око четири године и попуцале крвне судове на нагома, настале од очухових удараца. Сам је донео одлуку да се од њих одсели и почео је да живи с баком и деком.

Отац га никада није желео, а мајци је било свеједно, јер се никада није борила за то да живи с њом. Пошто му је дека умро када је био мали, остао је само с баком у трошној кући у Северову, селу златиборског краја. Имао је 16 година када је изгубио и баку и остао потпуно сам.
Ипак, знао је само да жели да постане лекар, али одговоре на питања како ће да нађе храну и заврши школу није имао. Почео је сам да се издржава. Радио је физичке послове, конобарисао и био велика маскота гуске. Дешавало се да по два дана нема шта да једе, али је имао циљ. Тако је успео и да заврши средњу школу и упише медицину, јер једино му је сан остао у животу као звезда водиља која му не да да потоне.

Након што се огласио финансијер, студента медицине Милана Јевђића (24), све Миланове приче стављене су под знак питања.

Морам да поновим да Милан у току студија никада није био гладан, без новца, гардеробе, сам и депресиван… Kонфликт између мене и њега је настао због начина на који је трошио наш новац и због понашања у нашој кући у Београу у којој је живео. Све оно друго што се појавило на друштвеним мрежама, коцкање, путовање, ресторани, теретана… нама нити је сметало нити сада смета – рекао је Добрица.

 

 

Еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*