Опозиција одустала од протеста испред ПИНК ТВ

0
Beograd, 6. aprila 2019. - Lideri Saveza za Srbiju Borko Stefanovic, Dragan Djilas, Vuk Jeremic i Bosko Obradovic ispred televizije Pink. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

Пре почетка „журке“ испред телевизије појавили су се лидери Савеза за Србију и положили „венац“ на којем је писало „Обећавамо сазнаћемо ко те нанишанио спотом на Пинку“, уз фотографију Оливера Ивановића.

Венац су носили Драган Ђилас, Борко Стефановић и Вук Јеремић, а иза њих су ишли Бошко Обрадовић, Јанко Веселиновић и Зоран Лутовац.

Они су оставили венац и удаљили се аутомобилима.

Након њиховог одласка, председник Удружења несталих и киднапованих са Косова и Метохије, Симо Спасић прекрио је венац транспарентом на којем пише „Режим ДС, ДСС, и ДОС-а ослободио 2108 шиптарских терориста“.

И на згради ТВ Пинк окачени су транспарентни са натписима: „Ђики, врати нам паре“, „Никад више Гоца Узелац“, „Бошко, Гоцу ти нећемо опростити“ и велики љубичасти транспарент на коме пише „Стоп насиљу, само љубав“.

Сви транспарентни су потписани са „радници Пинка“.

Испред самог улаза у ТВ Пинк у међувремену су постављени столови са освежењем у разнобојним пластичним чашама и безалкохолна пића.

симо, спасиц, пинк, зестиц

Танјуг (Зоран Жестић)

Испред телевизије је и даље и Симо Спасић, испред великог транспарента на којем пише „#1од 5милиона и Савез за Србију, бивши ДОС-овски режим, пучем и грађанским протестом желе да дођу на власт“.

С друге стране транспарента пише „ДС, ДСС и ДОС-овски режим су завили у црно породице Срба са Косова. Ослободили су 2.108 терориста“.

РТВ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*