Овако су Немци извештавали са референдума: Србија, Српска, Звезда и Путин (ВИДЕО)

Као и већина светких медија који су јуче извештавали о референдуму у Републици Српској, и немачки "Дас ерсте дојче фернзехен" у свом извештају нагласио је да је референдум одржан упркос одлуци Уставног суда БиХ, као и да светске силе не гелдају благобаклоно на његово одржавање. Ипак, пре него извештај, један детаљ привукао је посебну пажњу.

0

Као и већина светких медија који су јуче извештавали о референдуму у Републици Српској, и немачки „Дас ерсте дојче фернзехен“ у свом извештају нагласио је да је референдум одржан упркос одлуци Уставног суда БиХ, као и да светске силе не гелдају благобаклоно на његово одржавање. Ипак, пре него извештај, један детаљ привукао је посебну пажњу.

На позадини из водитељке постављен су једна до друге заставе Репбулике Српске, Црвене звезде, Србије и руског председника Владимира Путина, што су за Немце очигледно симболи и прве асоцијације на Србе из Босне.

У извештају „Дас ерсте дојче фернзехен“ подсећаја и да је ово први референдум од потписивања Дејтона и да постоји бојазан да би могао озбиљно да наруши одосе у региону.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*