Poklon Dobrodošlice Kladionica

Poklon dobrodošlice kladionica je zasigurno jedan od glavnih načina promocije usluga koje ona nudi.

U današnje vreme, konkurencija u svetu kladionica je ogromna, te većina njih baca sve karte na stol i ulaže mnogo sredstava kada je u pitanju privlačenje i zadržavanje novih klijenata. 

U ovom članku ćete pronaći informacije koje će zasigurno dati odgovor na svaku nedoumicu koju imate u vezi sa ovom temom. 

Poklon dobrodošlice – promocija i nagrada

Poklon dobrodošlice - promocija i nagrada

Pokloni za dobrodošlicu su vid promocije određene kladionice koja želi da se istakne među svim konkurentima u svetu klađenja. Naziva se još i bonusom, bonusom akvizicije, a često možete videti i englesku verziju, “welcome bonus”. 

Ciljna skupina jesu osobe koje nisu korisnici usluga date  kladionice, te se na ovakav način pokušavaju privući da upravo to i postanu. Statistike pokazuju da su pokloni jedan od odlučujućih faktora kada je u pitanju odabir kladionice u kojoj će se korisnik registrovati i početi da ulaže svoj novac. 

U zavisnosti od toga koja je kladionica u pitanju, novi korisnik, u momentu registracije, stiče pravo da dobije fiksni iznos na svoj račun ili je poklon izražen u procentima.

Fiksni iznos bude na računu odmah nakon registracije korisnika, sa ili bez uslova da se izvrši prva uplata, što zavisi od politike kladionica.

Ukoliko naiđete na online kladionicu koja nudi poklon u iznosu od 50%, to znači da ćete prilikom prvog depozita na račun dobiti poklon koji iznosi 50% od te uplaćene vrednosti. Dakle, ako nakon registracije uplatite 500 dinara na svoj račun, dobit ćete dodatnih 250 dinara. 

Vrste poklona dobrodošlice 

Postoji nekoliko načina na koje kladionice nagrađuju novoregistrovane korisnike, a na vama je da pronađete ono što vam najviše odgovara. 

Depozit bonus je vrsta poklona koja se pojavljuje tek kada novi korisnik izvrši prvo polaganje novca na svoj račun. Tada, korisnik može osvojiti fiksni iznos ili iznos u procentima na prvu uplatu. Ipak, najčešći je ovaj drugi scenario, gde na uplaćeni iznos dobijete 50%, 100% ili 200%, u zavisnosti od politike kladionice. 

Drugi način nagrađivanja novih korisnika je bonus bez depozita, što je poprilično retko, ali je svakako prisutno i na našim prostorima. Onog trenutka kada upišete svoje podatke i otvorite račun, kladionica uplaćuje novac bez ikakvog prethodnog uslova. 

Pored novca, postoje kladionice koje pored novčanih iznosa dodeljuju i besplatne spinove za određene uživo igre. Takvo nešto nudi Meridianbet, MaxBet, te Greatodds.

Poklon dobrodošlice kladionica ne može biti isplaćen kao takav, tako da isplata sredstava dobijenih zahvaljujući njemu, nosi sa sobom i određene uslove. Morate biti svesni da, novac dobijen zahvaljujući bonusu može biti isplaćen ako ispunite standardne uslove za isplatu keš dobitaka ostvarenih bonus novcem. Na primer, Meridianbet zahteva od korisnika uplatu prvog depozita od minimalno 500 dinara, te da se iznos dobitka iskoristi za odigravanje tiketa, uz minimalnu kvotu po paru 1.35.  

Ne zaboravite da postoji i vremenski okvir za ispunjenje uslova i otključavanja bonusa. Ukoliko zakasnite, ne dobijate ništa. 

Vrste poklona dobrodošlice 

Neke od kladionica koje nude poklone svojim novim korisnicima su: već spomenuti Meridianbet, MaxBet, Greatodds, te Mozzart i Circus.

Mozzart nudi depozit bonus do čak 200%, uz prvi depozit od minimalno 500 dinara. Kao korisnik koji po prvi put uplaćuje depozit, bit ćete nagrađeni nakon čak tri prva depozita. 

Meridianbet je osigurao za nove korisnike bonus bez ikakvih uslova, u vrednosti od 500 dinara. Ali, kao što je rečeno, taj novac, kao ni novac dobijen preko bonus novca ne može biti isplaćen odmah, već je potrebno ispuniti određene uslove, poput uplate prvog depozita i odigravanja tiketa sa jasno definisanom minimalnom kvotom. 

MaxBet nudi odigravanje prvog tiketa bez rizika. Ukoliko prvi tiket bude nedobitni, MaxBet vraća 100% od uloga. 

Greatodds nagrađuje sa 100% do 10000 dinara od prvog depozita uz besplatne freebetove ili spinove. Prvi depozit mora biti minimalno 500 dinara, a rok za otključavanje bonusa je 30 dana. 

Circus zahteva prvi depozit na koji dobijete freebetove, a broj freebetova zavisi od vrijednosti samog prvog depozita. Uz uplatu 4000 dinara, dobijate 3 freebeta u iznosu od 1500 dinara. 

Uslovi za otključavanje poklona dobrodošlice 

Uslovi koje morate ispuniti da biste dobili poklon dobrodošlice kladionica pri prvoj registraciji zavise od kladionice do kladionice. 

Prvi uslov za ostvarivanje prava na dobitak bonusa dobrodošlice važi za sve – prva registracija. Neke kladionice nude isti poklon i starijim korisnicima koji nisu imali niti jedan depozit do sada, kao na primer Mozzart. 

Idući korak zavisi od kladionice do kladionice – neke zahtevaju prvi depozit, a neke ne. 

FAQ

Da li svi korisnici dobijaju neverovatni bonus dobrodošlice? 

Svi korisnici koji se po prvi put registruju, te ispunjavaju sve uslove, dobijaju poklon dobrodošlice.

Da li se više puta može osvojiti bonus dobrodošlice?

Ovaj poklon dobijate samo prvi prvoj registraciji, te se pravo na isti ne može dobiti više puta. 

Šta kada ne mogu da se prijavim na sajt i dobijem bonus?

Proverite da li ste aktivirali korisnički račun preko linka dobijenog na e-mail adresu. Problem može biti i u unesenim podacima, tako da proverite njihovu tačnost. Za sve kompleksnije situacije, svakako kontaktirajte službu za korisnike. 

Koja kladionica ima najbolje bonuse?

Najbolji bonusi su oni koji najbolje odgovaraju Vama i Vašim potrebama. 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *