Покрет Србије Герила: Очигледно је да велики део опозиције ради за Вучића!

0

 

Сви знамо да је 13-ог априла најављен завршни протест! Неки опозициони лидери су почели давати саопштења, типа „Није страшно ако се протести угасе, уздрмали смо им брод!“ Господо, после 13-ог и нема протеста, тад је завршни протест! Али после тога нема ни Вучића на власти! Очигледно је да велики део опозиције ради за Вучића, али то не значи да ће моћи да га одрже на власти!

Јер 13-ог се у Београду дешава народ! 13-ог се рађа нова Србија, са владавином права и закона! Нама вође не требају! Исто као што је опозиција СЗС, тако смо опозиција и ми мањи покрети! За разлику од Савеза за Србију, нас не занима власт. Нас занима промена система!

Зато, господо из Савеза, знајте ово: 13-ог нема назад, у случају да кажете: „Идемо кући“, онда прво вас чистимо са политичке сцене Србије!

Вама, браћо и сестре, поручујемо: ако долазите 13-ог у Београд да се прошетате и изгаламите, онда немојте ни да долазите!

У Београд 13-ог долазе они који неће одустати, они којима је доста беде и понижења, они који хоће Србију у којој влада закон, а не неки вођа!

Видимо се 13-ог у Београду!

Инфо служба
Покрет Србије Герила

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*