Пола града код њега купује хлеб, а он велича ОВK терористе: Скандалозне објаве пекара из Новог Сада

3

Фотографије на којима се сликао поред споменика Адему Јашарију и других терориста избрисао је под притиском јавности

Јучерашњи протест против потеза запосленог у пекари Рома из Борче који се усред Београда фотографисао са прстима раширеним преко груди у знак орла, симолба тзв. Велике Албаније, отворио је пандорину кутију из које је изашао још један сличан пример непоштовања наше земље од стране човека који у њој живи и добро зарађује.

Пекар из Новог Сада, Теки Бинај, наводно власник познате пекаре „Виолета“ у којој многи Новосађани свакодневно купују хлеб и пецива, отворено показује своје дивљење према терористима из редова такозване ОВK. Његове објаве прошириле су се по друштвеним мрежама где су наишле на озбиљну осуду јавности.

Човек код којег пола града купује хлеб на Фејсбук профилу објављује фотографије где, између осталог, љуби заставу Албаније, оставља венце на споменике злочинцима који су убијали српску децу и велича тзв. независно Kосово.

Он је на свом Фејсбук профилу шеровао бројне текстове и снимке у којима се величају припадници ОВK.

Тако се, између осталог, може наћи видео у коме Ахмет Kраснићи, један од кључних људи у формирању ФАРK „Оружаних снага Републике Kосово“ са „војницима“ полаже заклетву.

Он је са својим пријатељима поделио и причу о девојци која је изгубила своју мајку у Малишеви, месту које је било једно од највећих упоришта такозване ОВK. На његовом профилу могу да се виде и фотографије најмлађих чланова породице, девојчице од не више од четири године, која показује знак албанског орла, симбола Велике Албаније.

Фотографије на којима се сликао поред споменика Адему Јашарију и других терориста избрисао је под притиском јавности, као и видео о српским злочинима који је окачио 2017. године.

На друштвеним мрежама се тврди да је неколико чланова његове породице погинуло у околини Гораждевца, али ове инфомације нису проверене. Телеграф је покушао да добије Бинаја Текија, али се на број пекаре нико није јављао.

Телеграф

3 КОМЕНТАРА

  1. Da li to znači da svi koji u inostranstvu pokažu 3 prsta – treba da budu proterani?
    Zapitajmo se kako se mogu provesti naši sunarodnici u svetu, Evropi, na Kosovu itd.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*