ПОЛИЦАЈЦИ МАСОВНО ОТВАРАЈУ БОЛОВАЊЕ ПРЕД 13 АПРИЛ!

0

Kако сазнајемо последњих дана евидентан је масован одлазак на боловање припадника МУП-а као нека врста бојкота и избегавања ангажовања које се очекује у суботу 13 априла

Преко 400 припадника полиције на територији Србије поднело захтев за боловање!

Јавна је тајна да на тај начин припадници полиције шаљу поруку да неће да учествују у пребијању народа који већ четири месеца протестује у читавој србији.

Дугорочна инвестиција – улагаћемо у полицију која не бије свој народ, него га штити

Председник Градског одбора ДС Балша Божовић рекао је данас да је недопустиво да се од комуналне полиције прави приватно обезбеђење градоначелника Београда и врха СНС и да ће ДС више улагати у полицију која штити грађане Србије и главног града, а не у комуналну полицију која је чак и тукла грађане Београда.

Божовић је истакао да је главни град најмање безбедан у Европи одмах после Kијева и да ће се ДС заложити да се то промени.

Мало тога је урађено када је у питању борба против криминала, корупције, када је у питању безбедност деце у школама… набројао је Божовић и најавио улагања у полицијску професију.Понижавајуће је да полиција нема зимске униформе, да нема основна средства за рад и зато ћемо улагати у људе, у њихову професију, рекао је кандидат за посланика ДС, и истакао да живети нормално значи и живети безбедно.

Ricochet

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*